DSC08257

Hij staat er al weer even. Mijn nieuwe make-up kastje. Of die nodig was? Nee niet echt. Of ik het mooi vind om mijn make-up zo op te bergen. Ja, dat vind ik wel. Het is eigenlijk ook niet echt een make-up kastje. Maar meer een nachtkastje uit de Malm serie van de Ikea. Een kastje wat dus perfect aansluit bij de kast er naast, wat ook uit die serie komt.

DSC08255

Hij is een slag kleiner dan mijn grote Malm kast. Maar voor mij een precies goede grootte voor mijn make-up. Ik heb best wat, maar ook weer niet genoeg om zo’n Alex kast mee te vullen. Dus deze kast vond ik precies goed voor mijn make-up. Het is maar lastig inschatten hoor als je zo’n ding koopt. Ook met wat je misschien later dit jaar of later gaat kopen. Maar ik ben heel blij met dit formaat, past in ieder geval genoeg in.

DSC08260

In de bovenste lade (want er zitten 2 lades in) zitten al mijn make-up producten die ik er af en toe bij pak. Ik wissel graag af met producten. Vooral met blushes en lipsticks zoals je kan zien. De bak is van de Ikea en is eigenlijk bedoelt voor bestek. Maar je kan er ook prima make-up in opbergen. En voor nog geen euro ook nog is heel goedkoop.

DSC08263

Achterin de eerste lade liggen losse oogschaduws, een face form palette van Sleek, een hele grote bronzer van Gosh (die helaas niet meer verkrijgbaar is en die ik veel te weinig gebruik) en dan nog wat pigmenten. Wat achterin ligt gebruik ik helaas veel te weinig, en moet ik deze lente en zomer echt vaker er bij gaan pakken. Vooral wanneer ik thuis ben uit Papenburg. DSC08264

De onderste la is nog niet gevuld. Maar daar liggen voor nu make-up producten die ik veel gebruik thuis. Zoals mijn favoriete eyeliner, mascara en poeder die ik op dit moment er dagelijks bij pak. Vind het nog niet heel handig dat ze daar onder liggen maar het is in ieder geval beter dan dat ik ze niet meer terug kan vinden.

DSC08256

Op de bovenkant staat een etagere met al mijn oogschaduwpaletten die ik bezit. Ook staan daar mijn duurdere lipsticks zoals die van MAC en YSL. Voor de rest staan ook mijn kwasten op de bovenkant zodat ik er snel en goed bij kan. De bakjes waar ik de kwasten in heb zijn ook van de Ikea. Ik vind ze zelf heel handig en ik neem zo’n bakje snel even mee naar mijn bureau waar ik me opmaak. Het ene bakje is voor kwasten die ik elke dag gebruik de andere is vooral voor oogschaduwkwasten die ik niet zo vaak er bij pak.

Het is echt een uitkomst dat ik dit kastje in huis heb. Mijn make-up staat nu veel mooier en praktischer dan eerst en het kastje is groot genoeg voor de make-up die er later misschien bij gaat komen. Ja, dat ik er blij mee ben dat kan ik je zeker vertellen!

Heb jij een speciale kast voor je make-up?

Liefs,
Merel 

2 comments on “Mijn Nieuwe Make-up Kastje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge