PicMonkey Collage

Het afgelopen jaar was ik niet echt een ster om persoonlijke artikelen online te plaatsen. Tussen de reviews zat er vast wel een paar keer een tussen, maar daar wil ik dit jaar echt verandering in brengen. Ik wil wekelijks op de maandag een fotoverslagje online plaatsen van de die afgelopen week. Vandaag is mijn eerste echte van het nieuwe jaar. Ik hoop dat ik een ritme kan vinden hier in en dat ik op de zondag avond een plekje er voor kan vinden om dit artikel in elkaar te maken. Anyway, door naar de afgelopen week. Er is genoeg in gebeurd vorige week!

Maandag

20160111_105709

Maandag begint voor mij altijd super relaxt. Echt waar. Waar bij sommigen de wekker al om 7 uur gaat, ga ik pas tegen een uur of 8/9/10 uit bed. Mijn les begint op maandag pas om 10 over 12. Zo ook afgelopen week. Ik ging rond 9 uur uit bed en had zoveel zin in wentelteefjes. Dat was ook het eerste wat ik ging maken toen ik uit bed was. Na een recept te hebben gevonden op het internet waren de wentelteefjes snel in elkaar geflanst. Ik moest het helaas wel doen met bruin brood, maar dat mocht de pret niet drukken. Ze waren heerlijk met kaneel en suiker.

20160111_115010

Fresh make-up! Op maandag doe ik altijd standje relaxt op 10 en ga ik wat uitgebreider make-uppen dan normaal. Deze foto is trouwens wel erg geblurd door mijn telefoon, haha.

DSC07679

Ik maakte mijn 3e Lemony flutter op! Ik vind dat toch altijd een mijlpaal. Vooral bij dit product. En hij is ook nog is opgemaakt voor de houdbaarheidsdatum. Toch wel een schouderklopje waard vind ik, of niet dan? Sommigen krijgen hem niet eens op voor die houdbaarheidsdatum. Ik smeer het dan ook wel iedere avond voor het slapen gaan op mijn nagelriemen. Daardoor komt het misschien ook.

DSC07681

Na de les verpleegkunde (want dat is serieus het enigste waar ik naar toe moet op maandag) was het tijd voor thee en fudge. Oh ja en ook schoolwerk. Voor mijn stage was ik verschillende dingen aan het vertalen van het Nederlands naar het Duits. En dat vond ik toch wat lastiger dan gedacht. Maar het is gelukkig gelukt!

Snapchat-6615821684620297427

Op de maandagavond staat standaard conditietraining op het programma. Niet dat ik altijd zo veel zin heb, zoals afgelopen maandag maar daar maken we zin voor. Uiteindelijk was het toch wel lekker om weer even gesport te hebben, en bij te kletsen!

Dinsdag

20160112_140555

Dinsdag speelde ik als infuus voor verschillende proeven van klasgenoten. Na 6x mijn geboortedatum te zeggen had ik er wel genoeg van, en de leraar volgens mij ook, haha.

20160112_140646

Dinsdag was niet echt mijn dag. Ik was erg moe was niet echt in de mood voor school. Kan gebeuren. Hier was ik hem aan het chillen met mijn nieuwe nikes. Ze zitten trouwens heerlijk!

20160112_200347

’s Avonds liep ik samen met Evy van start running een lesje van haar programma. Alweer les nummer 3. Ik liep heerlijk en liep uiteindelijk 4 km in 36 minuten. Prima begin om naar de 10 km toe te trainen dacht ik zo.

Daarna ging ik samen met mijn vader mijn vertalingen bekijken. Dat duurde wat langer dan gedacht. Om half 1 lag ik uiteindelijk in bed. Maar ik had gelukkig wel mijn brieven af die ik af moest hebben.

Woensdag

IMG-20160113-WA0000

Mijn dag begon hier mee. Mijn broertje appte me dat ik dit nummer van Mike Posner móest luisteren. Ik was vroeger heel erg fan van het nummer ‘Cooler Than me’ (hier kan je hem luisteren). Dat was in de tweede van de middelbare school. Voelt alweer een hele tijd geleden. Maar om even terug te komen op dit nummer hij is erg leuk vind ik! De geremixte versie dan. De normale is een beetje saai.

20160113_192151

Woensdag avond ging ik uit eten met de klas. Bij een wereldrestaurant. Het concept trekt mij niet heel erg aan (aka vreetscheur, all you can eat, maar dan ook echt) maar met de klas was het toch wel heel erg gezellig. Veel leuker dan met z’n allen een pizza gaan eten bij de pizzaria. Je schept wat op praat wat bij en schept wanneer je het er aan toe hebt weer op. Ik heb dan ook genoeg gegeten die avond. Dit was het toetje en dat was zooo lekker! Ik ben echt een toetjesmens en dol op chocola. Dus dit was echt een hemel. Het ziet er misschien niet heel smakelijk uit door die gesmolten chocola, maar dat was het wel zeker!

20160113_193447

Dit enorme ding stond bij het buffet. Oh het is maar goed dat wij niet zo’n ding thuis hebben.

Donderdag

Snapchat-6765308736815576107

Donderdag begon op school tot 11 uur. We hadden een hoorcollege van Anatomie, Ik vind anatomie altijd heel erg interessant, behalve als het over de GGZ gaat, dan haak ik toch sneller af dan normaal. Ook al moet ik het weten voor mijn opleiding. Dus ik maakte maar een foto van hoe ik er bij zat. Ook heel nuttig.

Snapchat-1651829607365378536

Daarna ging ik samen met 11 andere klasgenoten over de grens naar Duitsland. We hadden namelijk die maandag gehoord dat we waren uitgenodigd om op kennismaking te gaan in Papenburg. Waar ik over 3 weken al op stage ga. Spannend dus maar ook ergens best leuk!

Snapchat-2785115115316645664

Van de kennismaking zelf heb ik geen foto’s. Maar ik kan je zeggen dat het een zeer geslaagde middag was. De start was een beetje moeizaam omdat we niet precies wisten waar we moesten zijn, maar is uiteindelijk helemaal goed gekomen. Alle 12 (inclusief mezelf) zijn verdeeld over de ziekenhuisafdelingen. Ik ben zelf geplaatst op station 16. Dat is een station met verschillende afdelingen in elkaar. Onder andere zit daar de Traumachirurgie (dus met botbreuken enzo), de geriatrie (met mensen die ouder dan 65+ zijn) en de orthopedie (waar je afwijkingen en ziekten in de gewrichten kan tegen komen). Ik ben zelf heel exited hier over, omdat dit precies de afdeling is waar ik had willen komen. Mij hoor je echt niet klagen. Vandaar deze blije foto die avond.

Vrijdag

Snapchat-2242323077048268049

Vrijdag begon wat vroeger dan had gehoeven. Ik had namelijk het sterke vermoeden dat ik die dag een belangrijk examen voor Engels had. Wat bleek, dat was pas deze week. Beetje jammer, had ik nog wat langer in mijn bed kunnen blijven liggen 😉

20160115_205655

Vrijdagavond paste ik op de liefste oppaskinderen op. Hier was ik aan het voorlezen uit een boek wat mijn moeder mij vroeger ook voorlas voor het slapengaan. Volgens mij heette het grote beer en kleine beer. Zo lief en warm als ze op je schoot kruipen.

Zaterdag

2016-01-16 10.25.482016-01-16 10.35.17

Zaterdag begon met les 3 van Evy. Samen met loopmaatje Ilse. We dachten dat we meer hadden gelopen maar kwamen uit op 5 km in 50 minuten. Daar mag dus nog wel even aan gewerkt worden…

20160116_12010320160116_120114

Toen we gingen hardlopen was het al aan het sneeuwen, maar gelukkig maar heel lichtjes. Toen we klaar waren ik van plan was om naar huis te gaan ging het echt een partij sneeuwen, niet.normaal. Ik was helemaal doorweekt thuis gekomen en de straat lag heel wit bij. Wel mooi hoor! Maar ik fiets er liever niet door heen.

2016-01-16 13.51.03

Na een warme douche ging ik samen met mijn vader aan de gang voor mijn reis die ik in augustus wil gaan maken. Daar komt nog een artikel van online waarin ik uitgebreid bespreek hoe en wat. Het was echt een hele leuke middag vond ik. Mijn pa haalde zelfs een paar fotoboeken er bij toen hij alleen ging reizen door Europa. Hij had heel veel foto’s gemaakt waaronder deze van Oost en West Berlijn. Hij stond in West en keek richting Oost naar de Brandenburger Tor (waar ik dit jaar ook heen wil!). Ik vind dat nog steeds zo raar, dat een stad gewoon in tweeën is gesplitst geweest. Daarom extra uniek deze foto.

Snapchat-6074563077072506622

Niet een hele duidelijke foto, maar die avond was ik weer aan het oppassen. Ik had mijn laptop meegenomen en was de laatste Pretty Little Lairs afleveringen aan het zien onder het genot van wat cola en mini stroopwafels. Er wordt altijd goed voor mij gezorgd wanneer ik aan het oppassen ben. Ondertussen probeerde ik ook wat vooruit te werken voor mijn blog voor volgende week. Is een beetje gelukt!

Zondag

20160117_061131

Gister ochtend was ik alweer vroeg op om aan het werk te gaan. Want ja, ik moet nog wel even wat werken voor dat ik een half jaar op stage ga! Gister was het extra vroeg vanwege die rot sneeuw. Ik moest er eerder uit om de auto sneeuwvrij te maken en natuurlijk extra reistijd vrij te maken om naar mijn werk te komen. Er was niet geveegd op de wegen waar ik op moest rijden maar gelukkig was het niet heel erg glad. Goed te doen uiteindelijk.

Snapchat-1142752231014507268

Lekker een dag aan het werk. Een dag van 8 uur maak ik heel uitzonderlijk is een keer. Meestal zijn het kleine diensten van 5 of 6 uur. Vandaag genoot ik dus extra om te kunnen werken!

2016-01-17 16.51.35DSC07686

Gister heb ik na het werk niet heel veel meer gedaan. Na een douche, de weekend klusjes zoals kamer opruimen en het konijnenhok schoonmaken ging ik lekker op mijn kamer zitten en aan dit blogje werken. Die veel langer is geworden dan dat ik in gedachten had. Sorry! De volgende keer ga ik proberen hem in te korten. Want een ellenlang artikel is ook niet wat.

Mijn week was variërend maar erg leuk. Deze week moet ik me echt gaan concentreren op mijn tentamenweek, ga ik bloedprikken en heb ik een feestje in Enschede. Veel leuke dingen dus. Ik ga proberen je op de hoogte te houden!

Wat heb jij afgelopen week allemaal uitgespookt?

Liefs,
Merel 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.