PicMonkey Collage

Iets later dan gepland. Maar ik heb weer een leuk weekoverzichtje van vorige week kunnen maken. Het was weer een drukke week met veel leuke dingen die ik mee mocht maken. Kijk je mee?

20160118_194531

Sinds kort geef ik bloed aan Sanquin. Je wordt om het half jaar opgeroepen om bloed te geven. Ik vind het zelf heel belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Vooral wanneer je iets kan missen wat je aan een ander kan geven. Met mijn halve liter bloed die ik maandag heb gegeven kunnen ze 3 mensen redden. Voor mij een bevredigend gevoel dat ik iemand met mijn bloed kan redden en voor de ander natuurlijk heel fijn dat ze door mijn bloed kunnen leven. Als je er nu ook over nadenkt om bloeddonor te worden kan je kijken op de site van Sanquin. Hier is een linkje naar de site.

 

Screenshot_2016-01-21-19-24-26

Dinsdag had ik eerst school tot 2 uur en ben daarna met lieve vriendin Marleen door naar de stad gegaan. Even fijn om door de weeks bij te kletsen. Het was alweer even geleden dat ik samen met een vriendin had gewinkeld, meestal ga ik alleen even de stad in. Maar met iemand winkelen vind ik ook erg leuk! Bij de H&M twijfelde ik over deze jas. Hij doet mij erg denken aan zo’n jas die Macklemore ook wel is aan heeft. Na dat ik er een nacht over heb geslapen heb ik hem woensdag toch maar gekocht. En oh wat is die lekker warm zeg!Snapchat-8510167616505938287

Woensdag had ik overdag gewoon school. ’s Middags heb ik geprobeerd te leren maar helaas was de motivatie heel erg ver te zoeken. Hopelijk krijg ik die deze week een beetje terug. ’s avonds ging ik samen met een zusje van een goede vriend van mij mee doen aan een lesje Bodypump. Het was voor mij de eerste keer, en vond het toch wel erg zwaar. Dat kwam ook een beetje omdat ik van te voren niet goed had gegeten. Een puntje voor de volgende keer. Het is een soort krachttraining gecombineerd met uithoudingsvermogen. De dag erna had ik dan ook goed spierpijn. Ik vond het wel erg leuk om het een keer te proberen!

Screenshot_2016-01-21-21-29-59

Donderdag ging ik samen met goeie vriend Nick een drankje doen in de stad. Er was helaas niet heel veel open maar hebben toch een leuke avond kunnen hebben. Ook weer fijn bij kunnen praten onder het genot van een drankje.

20160121_145500

Vrijdag ging ik weer een lesje hardlopen met Evy. Was toch zwaarder dan verwacht door de Bodypump training van woensdag. ik had toch meer spierpijn gekregen dan ik had verwacht maar heb uiteindelijk wel de les uitgelopen.

Screenshot_2016-01-24-09-11-26

Voor als je mij nog niet op Snapchat hebt je kan mij toevoegen op: MerelWitteveen.
Zaterdag moest ik eerst werken van 7 tot 1. Na alweer een halve dag er op hebben zitten ging ik snel naar huis om daar mijn tas in te pakken voor die avond. Ik ging naar mijn nicht en haar vriend (of man) toe om daar de verjaardag van haar vriend te vieren. Die werd alweer 34! Ik voelde me een beetje een broekie, maar heb ondanks dat gevoel een hele leuke avond gehad bij ze.

20160123_201526

Er was iemand op die verjaardag die bijzondere shotjes kon maken. Zoals deze met verschillende laagjes. Volgens mij waren de laagjes van onder naar boven; butterscotch, Baileys en als laatste red label. Door de Baileys was het niet helemaal mijn ding geworden, maar wel leuk om geprobeerd te hebben.

Van zondag heb ik geen foto’s gemaakt. We hadden met zijn drieën een brakdagje (mijn nicht, haar vriend en ik) en hebben de hele dag een beetje gedaan waar we zin in hadden. ’s Avonds hebben we de film Spectre gezien. Ik ben niet zo van de bond films maar vond hem toch wel leuk om hem gezien te hebben.

Deze week is een drukke week. Veel leren voor de tentamens van volgende week, veel proberen voor uit te schrijven voor le blog voor stage en ook nog is verschillende belangrijke afspraken. Maar ik heb er wel weer zin in!

Wat heb jij afgelopen week gedaan?

Liefs,
Merel 

 

1 comment on “Mijn week #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.