DSC08677

In de zomer gebruik ik veel minder producten dan in de winter. Het is er gewoon te warm voor. Ik ben al heel blij dat ik soms wat kan op doen zonder dat het er af zweet. Zo heb ik ook mijn ultieme favoriete zonnebrand die ik vorig jaar heb ontdekt. En gebruik ik in de zomer vrijwel alleen maar een beetje mascara wanneer het van die warme dagen zijn zoals afgelopen week. Benieuwd wat mijn favorieten zijn van deze zomer?

DSC08678

Spray Gel Sunscreen Factor 30 van Australian Gold

De allerbeste zonnebrand die ik tot nu toe heb gebruikt! Hij is niet zo heel bekend volgens mij, maar werkt echt rete goed. Meestal smeer ik het een halfuurtje voor dat ik de zon in ga. En smeer mezelf dan om de anderhalf uur in. Dat is heel belangrijk hoor dat smeren! Vroeger was ik er wat lakser in en vergat ik soms wel is mij in te smeren, maar tegenwoordig smeer ik me altijd in als ik naar buiten ga. Deze zonnebrand gel trekt heel erg snel in. De substantie is dus een gel en smeert heel erg fijn uit. Na de tijd dat je je hebt in gesmeerd laat die geen vettig laagje achter, wat ik zo ontzettend fijn vind. Ik vind het zo vervelend wanneer zonnebrand plakt of vettig is op je huid. Deze is dat totaal niet!

DSC08679

John Frieda Frizz Ease Oil Elixer.

Ik gebruik geen zonbescherming voor mijn haar. Vind ik niet zo nodig persoonlijk. Maar daardoor wordt mijn haar wel kurkdroog wanneer ik een dagje in de zon heb gezeten. Wanneer ik na zo’n dag heb gedoucht gebruik ik dit heel graag in mijn haar. Mijn haar wordt er zacht van en wordt er veel minder droog door. Ik vind dat ik hem te weinig gebruik dus daar moet zeker verandering in komen deze zomer.

DSC08680

L’Oréal Mega Manga Volume in Purple

In de zomer vind ik het erg leuk om een kleurtje op mijn wimpers te hebben. Vorig jaar had ik per ongeluk 2 miss manga mascara’s in een paarse kleur gekocht. Eerst een miskoop maar nu vind ik het juist heel erg leuk om op te doen. Het is weer even wat anders dan zwart en staat ook nog is heel erg zomers.

DSC08681

Jill Sander Sun

Een van mijn favoriete parfums voor de zomer is toch wel Sun van Jill Sander. Een heerlijk zomers parfum die niet al te zoet ruikt. Naast mijn geliefde White Musk van The Body Shop die ik ook heel veel gebruik deze zomer.

DSC08682

L’Oréal Elvital Öl Magique

Omdat mijn haar dus zo droog wordt in de zomer gebruik ik naast mijn vaste shampoo en conditioner ook nog graag een haarmasker. In de winter is dat net te veel van het goede en wordt mijn haar daar juist te zwaar van. Maar in de zomer kan mijn haar het juist heel goed gebruiken. Vooral na een lange dag in de tuin te hebben gezeten vind ik het heerlijk om een haarmasker in mijn haar te hebben gehad.

DSC08685

Eerst wist ik niet zo goed of die witte sneakers van Nike nou wel zo’n goed idee waren. Maar nu het zomer is heb ik ze alleen maar aan. Ik vind slippers zelf niet heel erg lekker lopen en voel me daar gewoon niet helemaal mezelf in. Maar in deze sneakers juist wel. En nog een voordeel je lijkt er ook nog een beetje bruiner door wanneer je ze aan hebt.

Dat waren mijn favorieten alweer. Zoals ik al zei gebruik ik in de zomer veel minder spullen dan in de winter. Ik vind het niet fijn om een hele laag make-up op te hebben wanneer het zo warm is als bijvoorbeeld afgelopen woensdag. Dan heb ik liever alleen maar wat mascara of poeder op, lekker luchtig!

Wat gebruik jij veel meer in de zomer dan in de winter?

Liefs,
Merel 

3 comments on “Mijn zomer favorieten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.