DSC01864

 

Zondag had ik zin om een beetje met make-up te experimenteren. Paarse oogschaduw draag ik nooit. Het is denk ik omdat het een kleur is die ik niet zo snel zou pakken en omdat ik gewoon niet zo snel paars draag. Misschien was er ook wel een angst in mij dat paars mij helemaal staat. Dus ik stapte zondag uit mijn comfort zone en ging aan de slag met het paarse goedje. Paarse oogschaduw heeft mij totaal verrast kijk je naar wat voor ooglook ik er mee heb gemaakt?

DSC00378

Ten eerste heb ik het Original palette gebruikt van Sleek. Waar een enorm mooie paarse kleur in zit. De achterste rij en de de tweede van links heb ik gebruikt tot ongeveer het middelste van mijn ooglid. Voor de rest heb ik ook het W7 In The Buff palette gebruikt. Ik heb daarbij de kleuren Sand en Silk gebruikt. Sand heb ik op mijn gehele ooglid aangebracht als een soort van basis. En Silk heb ik gebruikt als highlighter in mijn binnenste ooglid en op mijn wenkbrauwbot. Het gaf een verrassende combinatie. Ik heb daarna nog een beetje Storm gebruikt die ook uit het W7 In The Buff palette komt. Storm heb ik in mijn crease gebruikt. En tja, dan is het resultaat te bewonderen in de foto’s hieronder. ik heb het afgemaakt met een beetje eyeliner en wat mascara. Verder heb ik nog wat blush op mijn wangen aangebracht, en heb ik totaal niks op mijn lippen gedaan. Vond ik niet zo nodig.   DSC01853 DSC01854

DSC01858 Persoonlijk ben ik wel fan van deze ooglook. hij is niet moeilijk en als je de paarse kleur niet te zwaar aanzet kan je het makkelijk als een dagelijkse ooglook gebruiken. Ik moet denk ik vaker uit mijn comfort zone stappen. Maak je nog is mooie creaties mee, haha.   DSC01865Dit was mijn ooglook dan voor vandaag. Ik vond hem erg leuk om te maken en is ook nog is goed uit de test gekomen. Want tja, Purple rocks zoals de titel al aangeeft. Met de paarse oogschaduw kan je leuke ooglooks maken ben ik wel weer achter. Hopelijk vond je het leuk om te lezen!

Gebruik jij wel eens paars in jouw ooglooks?

Liefs,
Merel

 

1 comment on “MOTD Purple Rocks!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.