DSC01106

Hoi daar! Vandaag mijn makeup of the day van zondag.. Ik bedacht mij gister dat ik nog helemaal niets voor morgen had klaar staan. Toen dacht ik dat het misschien ook wel leuk was om mijn make up van die dag te laten zien en waarmee ik hem heb gemaakt.
Benieuwd wat mijn make-up look van gisteren was? Lees dan snel verder 🙂

Ik heb dit weekend ontzettend genoten van de zon. Zaterdag had ik een thuiswedstrijden bij mij op de club. Het was op een onweersbui na heerlijk weer de hele dag. Ik heb toen lekker veel gezond en natuurlijk veel bij het water gezeten. Gister heb ik eigenlijk de hele dag binnen gezeten. Zonde, maar helaas gaat huiswerk nog altijd voor…
Gisterochtend had ik zin om een andere make-up look dan normaal op mijn gezicht te doen. En dit is het uiteindelijk geworden. Een make-up look met een paar kleuren uit het Au Naturel palette. Ik vind dat ik mijn palletten de laatste tijd veel te weinig gebruik.

DSC01112

Ik heb Honeybomb over mijn gehele ooglid aangebracht inclusief mijn arcadeboog. Ik met Taupe geprobeerd een highlighter te maken in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot. Helaas is er op de foto weinig van terug te zien…DSC01120

Producten die ik hiervoor heb gebruikt:
Prime and Fine – Catrice
Camouflage Cream Beige 002- Catrice Review
Tea Tree Fawless BB Cream 002- The Body Shop
All Matt Plus – Catrice
Eye Brow Kit 003 Dark Brown – Hema
I Love Stage Eyeshadow Base – Essence
Au Naturel Palette – Sleek
Studio Lash Eye Liner – Miss Sporty
Ultimate Lash Multimizer – Catrice
Golden Rose Blush – Sleek
Sun Glow Bronzer – Catrice
Powder & Blush Kwast – Essence
Wimperkruller – geen merk
Eco Tools Kwasten Angled Eyeliner & Lash & Brow Groomer

DSC01114Op de foto lijkt mijn gezicht wat te bruin, in werkelijkheid valt het reuze mee :). 

Over de bruine eyeliner van Miss Sporty wil ik nog een review van schrijven. Dus daar zie je binnenkort wel wat over verschijnen op mijn blog :).

Wat heb jij dit weekend gedaan? En draag je wel eens bruine eyeliner?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge