DSC08265

Ik ben dol op nieuwe sneakers. Maar dan ook echt dol! Het liefst loop ik er de hele dag op. Geen laarsjes of hakken voor mij, nee geef mij maar een goed paar sneakers. Ik was al weer een tijdje op zoek naar mooi witte sneakers. Want die zijn tegenwoordig helemaal in. Ik zat te twijfelen of ik witte all stars zou gaan kopen, want het is al weer een tijd geleden dat ik op All Stars heb gelopen. Toen ik Papenburg in een soort van Van Haren winkel deze Nike Force tegen kwam werd ik op slag verliefd. Wat een mooie schoenen zeg! En ze zaten als gegoten. Dus hierbij een paar foto’s van mijn nieuwe paar sneakers!

DSC08272 DSC08268 DSC08271

Ik kan je nu al zeggen dat ik dit paar zeker heel vaak ga dragen deze zomer. Het is een laag model. Je hebt ze ook in hogere models maar voor de zomer vind ik deze prima. In principe zou het overal bij kunnen staan. Jurkje of korte broek voor mij maakt het niet uit dat ik dat met sneakers draag. Heerlijk zelfs!

Weer een ander artikel dan normaal, maar ik wilde ze heel graag met je delen. Wie weet ga ik er deze zomer wel een outfitpost mee maken!

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.