DSC02696

Ik ben al een paar weken begonnen met mijn tweede jaar verpleegkunde maar had nog helemaal geen update geschreven hoe het nou eigenlijk met mij gaat! Hoogtijd dat ik hem nu schrijf, want tjee er is de afgelopen tijd wel wat gebeurd.

School

Ik ben nu alweer 3 weken volledig naar school in mijn tweede leerjaar. En eigenlijk vind ik het wel weer fijn, lekker in een ritme van school en een werkweek.
Deze periode bestaat uit 10 weken waarvan ik er nu dus alweer 3 heb gehad. Hierna ga ik stage lopen. En waarschijnlijk bij het zorgcentrum waar ik ook al in de vakantie heb gewerkt en als het goed is kom ik op de dezelfde afdeling waar ik gewerkt heb. Vind ik wel heel fijn, want zo hoef ik niet meer te wennen aan hoe de dagindeling is gemaakt en aan collega’s omdat ik toch al met de meeste heb gewerkt. Dus tja, op school gaat het wel goed. Ik heb het alleen ontzettend druk met leren en opdrachten maken… Dat heb je nou eenmaal met school he 🙂

Kort haar…

DSC02674

Ik vond het al even wennen zoals je woensdag hoorde. Maar nu ik het een paar dagen draag vind ik het nog steeds heel raar om geen lang haar meer te hebben. Met douchen ben je zo klaar en ook ’s ochtends je haar wilt doen ben ik binnen een paar minuten klaar, dat was vroeger wel anders. Niet vervelend, maar gewoon nog heel erg wennen.

0-uren contract!

Na een paar weken te hebben gesolliciteerd te hebben bij verschillende bedrijven. Heb ik vanaf 1 oktober een 0-uren contract! En jawel, bij hetzelfde zorgcentrum waar ik stage ga lopen én waar ik deze zomer bij heb gewerkt. Heel fijn, want zo heb ik toch nog een beetje inkomen en kan ik gaan werken wat ook nog goed is voor mijn opleiding. Ook hier ben ik natuurlijk heel erg blij mee. 10616188_696874127053975_4834215612499871989_n

Racefietsen

Sinds eind augustus heb ik een racefiets. Niet zomaar eentje, maar wel een van 22 jaar oud. Een echte retro fiets, haha. Deze paar weken dat ik het zo druk met school heb gehad heb ik helaas maar een enkele keer tijd gehad om op dat ding te rijden. Heel jammer, want het was zo mooi weer! Vandaag ga ik dan toch een eindje rijden met mijn vader omdat het na vandaag helaas slecht weer is voorspeld… Nog even van het mooie weer genieten dus!

Autorijles

Als je mij op twitter of instagram volgt weet je het al, ik heb mijn eerste rijles gehad! Heel gaaf vond ik het. Aanstaande vrijdag heb ik mijn tweede les, ik kijk er nu al naar uit!

Dit was mijn update. Veel leuke dingen zijn er gebeurd of gaan nog gebeuren.

Wat heb jij allemaal meegemaakt of ga je nog meemaken?

Liefs,
Merel

 

 

 

 

1 comment on “Nieuw schooljaar, baan en racefietsen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.