DSC00009

Ik heb een nieuwe camera! En het is niet zo maar een, het is de Sony cybershot DSC-HX300. Ik heb hem gister gekocht samen met mijn vader bij een fotospeciaalzaak. Ik was eerst eigenlijk op zoek naar de 1100D van Canon. Toen ik dat zei tegen de man van de fotozaak keek die mij heel raar aan. Of ik niet goed was in mijn hoofd. Hij zei dat de spiegelreflex camera’s (dat is de 1100D) een beetje op zijn retour zijn. Hij had een heel verhaal waarom je ze niet meer moet aanschaffen en het kwam er uiteindelijk op neer dat ik voor een compactcamera moest gaan die veel betere kwaliteit foto’s had. Nou en toen kwam deze eruit! En man, wat is dit een beauty zeg!

 

 

DSC00010DSC00046

 

 

Hij heeft 20.1 megapixel en kan 50x inzoomen. Hij heeft alles wat een spiegelreflex ook heeft (sluitertijd, diafragma, filmen). Dit had mijn Olympus camera niet helaas. Ik was daarom wel weer toe aan iets nieuws. Ik heb ook een nieuwe en betere camera genomen omdat mijn Olympus soms geen scherpe en ruisende foto’s maakte. Ik hoop dat ik daar nu veel minder last van ga hebben!

DSC00032DSC00030

Dit zijn een paar plaatjes die ik net genomen heb. Ik ga met deze camera denk ik heel veel plezier hebben!

Sony Cybershot DSC-HX300 is onder andere verkrijgbaar bij bol.com en bij de betere speciaalzaken.

Ik wens je nog een fijne zaterdag toe!

Liefs,

Merel

3 comments on “Nieuwe Camera!”

    • Ik heb geen idee waarom mijn foto’s het niet deden maar het is alweer opgelost! De spiegels in de spiegelreflex zitten als sinds de tweede wereld oorlog in de camera’s. de spiegelreflexcamera’s zijn op hun retour omdat de spiegel in de spiegelreflex steeds om ‘flikkert’ en dit is nogal kwetsbaar. De fotospecialist zij dat ik daarom maar voor een compactcamera moest gaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.