Als ik ergens wel benieuwd naar was. Was dat de body lotion voor onder de douche. Nivea heeft het al een tijdje op de markt. Steeds als ik het wilde aanschaffen vergat ik het in de winkel te kopen. Toen ik een paar weken geleden in Duitsland was om wat verzorgingsproducten kwam ik hem tegen voor veel minder dan dat hij in Nederland te koop is. Toen nam ik hem wel mee! Vandaag laat ik je weten wat ik er van vindt!

Er zijn verschillende soorten body milk voor onder de douche te koop van Nivea. Je hebt onder andere nog een kleinere fles van 250 ml. En verschillende soorten geuren zoals met cacao. En heb je naast de milk ook nog een body lotion voor onder de douche. Maar volgens mij werkt de milk hetzelfde als de lotion.

Dit zegt Nivea zelf over de Onder de douche Body Milk:

NIVEA Verzorgende Onder de Douche Body Milk is ideaal voor vrouwen waarbij de huid trekt of oncomfortabel aanvoelt nadat ze uit de douchecabine stappen maar die geen mogelijkheid hebben om elke dag een hydraterende crème aan te brengen. NIVEA Verzorgende Onder de Douche Body Milk is namelijk de snelle manier om je huid dagelijks te verzorgen. De Body Milk kan in de douchecabine op de natte huid worden aangebracht nadat je de douchegel hebt afgespoeld. De natte huid kan de verzorgende formule met amandelolie gemakkelijk en snel opnemen. Voor een zachte huid, direct nadat je uit de douche stapt.

De fles is ten eerste huge! Met de 400 ml die in de fles zit doe je dan ook wel een tijdje. De fles is simpel en helemaal in de nivea style. Daarnaast heeft het een makkelijke klikdop. Wanneer je de fles opent komt de heerlijke bekende nivea geur je tegemoet. Uit dat blauwe blikje, weet je wel? Ik vind dat een heerlijke en simpele geur. En past ook helemaal bij de uitstraling van de fles.

Ik moet zeggen. Ik was eerst een beetje huiverig toen ik dit voor het eerst gebruiken. Zou het echt wel werken als een body lotion? De eerste keer merkte ik dan ook niet zo veel van de werking van de body milk. Voor mijn gevoel had ik dan ook te weinig body milk over mijn huid heen gesmeerd. De tweede keer toen ik het ging gebruiken en wat meer body milk had gebruikt merkte ik zeker wel verschil toen ik me ging afdrogen na het douchen. Mijn huid was veel gladder dan wanneer ik alleen douchegel had gebruikt. Het voelde een beetje alsof er een soort zacht laagje over mijn huid heen lag. Niet plakkerig maar gewoon een gezond gehydrateerd laagje.

Het is wel een makkelijke stap om toe te voegen moet ik zeggen. Je smeert het zo op je huid. Spoelt het af en klaar ben je. Ik heb nog wel is dat ik na het douchen de body lotion vergeet of geen zin meer heb om me na het douchen nog een keer in te smeren.

Je gebruikt het zeg maar als een soort conditioner voor je huid. Dus wanneer je je haren wast. Zou je deze stap kunnen gebruiken wanneer je je haren met conditioner insmeert. Dat moet meestal toch wel even in je haar blijven zitten.

Nivea heeft het douchen nog net een stukje makkelijker gemaakt moet ik zeggen. Ik gebruik het nu elke keer wanneer ik onder de douche sta. Je wast het zo af en er komt na het douchen een heerlijke good old nivea geur je tegemoet. Ik vind het een praktisch en prima product! Alleen jammer dat het in Nederland zo duur moet zijn…

In Duitsland bij de DM heb ik €1,25 voor een fles van 400ml betaald. Hier in Nederland betaal je voor een fles ongeveer €4 á 5 euro. Ligt er aan bij welke winkel je het koopt. Gelukkig zijn er vaak genoeg 1+1 actie’s op Nivea bij bijvoorbeeld het Kruidvat. Zoals deze week! Dus als je hem ook wilt inslaan voor minder geld zou ik zeker even een kijkje nemen bij het Kruidvat deze week! 

Ken jij de Nivea Onder de douche Body Milk al?

Liefs,
Merel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.