DSC00988

Mijn eerste Nails Of The Day. Want ja, eens moet de eerste keer zijn, en die eerste keer is dus vandaag :). De nagellak die ik vandaag laat zien heb ik sinds dinsdag op mijn nagels gedaan. De foto’s heb ik gemaakt op afgelopen vrijdag. Moet je eens kijken hoe goed en mooi die blijft zitten! Ik zat de afgelopen week alleen maar naar mijn nagels te kijken om te zien hoe mooi het zat. Oke, ik ben eerlijk. Ik heb mijn rechterhand nog wel even bijgewerkt omdat het bij de eerste keer net niet goed zat. Mijn nagels zijn nog nooit zo goed vriendjes geweest mijn nagellak. Ik heb namelijk van mezelf namelijk ontzettend slappe nagels en daardoor blijft nagellak nooit een dag zitten bij mij. Maar Call Me Princess heeft me zo versteld laten staan!

DSC00984

Call Me Princess is een liquid sand nagellak. Wat inhoudt dat de nagellak een ruwe zandachtige finish heeft. Ik wrijf daardoor de hele tijd over mijn nagels heen, want dat liqiud sand voelt zo apart. Alsof je over een soort schuurpapier heen gaat! Hij blijft trouwens ontzettend lang zitten. Echt een groot pluspunt als je het mij vraagt.

DSC00989

Normaal draag ik bijna geen nagellak. Dit, omdat ik dit niet mag van mijn opleiding. Niet dat ik het erg vind om geen nagellak op te doen hoor, maar soms is het wel leuk om een kleurtje op je nagels te doen.
Als ik nagellak op mag doen (vakantie, of geen praktijklessen) dan sta denk ik er niet aan om wat op te doen. En eerlijk gezegd, heb ik ook niet het geduld om de nagellak op te laten drogen. Dus wanneer ik nagellak op heb zitten er alweer allemaal deukjes op of vingerafdrukken om te controleren of ze droog zijn, haha :).

DSC00991

Nou dit was mijn blogje voor vandaag. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen wat voor nagellak ik vandaag op had. 🙂 Nog een fijne zondag!

Catrice Call Me Princess kost €3,39 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Welke nagellak draag jij op dit moment?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.