DSC02938

 

NYC is voor mij een vrij onbekend merk. Ik ben het al vaak genoeg tegen gekomen bij het Kruidvat of Trekpleister maar heb volgens mij alleen nog maar een mascara en een lippenbalsem van dit merk ooit eens gebruikt. Die bevielen mij goed, maar daar bleef het ook bij. Toen ik laatst weer eens in het Kruidvat was om make-up te kopen, kwam mijn oog op deze lipstains. Ik had hem nog nooit eerder gezien en vond het wel leuk om hem is te proberen. Zou hij fijn zijn?!

DSC02959

De Lipstain is de kleur smooch proof. De verpakking is van plastic in een ronde lange huls. De kleur van de verpakking zou over een moeten komen met de kleur wat e De lipstain zit in een vilten punt. Persoonlijk vind ik zo’n vilten punt wel fijn. Eerst je lippen omlijnen en daarna inkleuren. Ga je nooit de mist in en dan lijkt het niet alsof je pasta bolognese hebt gegeten ;).

Dit zegt NYC over de Smooch proof 16HR Lip Stain:

NYC New York Color Smooch Proof 16HR Lip Stain blijft prachtig op je lippen. Ervaar de intense kleuren die langer houdbaar zijn dan de meeste jongens in de stad. Dit is geen aan en uit relatie. Deze blijft je trouw tot wel zo’n 16 uur.

 

DSC02940

Ik had geen idee wat ik kon verwachten van de lipstain. Dit is één veeg van de lipstain. Het is een lichte kleur waardoor de kleur wel goed opbouwend is. Hij trekt ontzettend snel in. En je hebt daarna helemaal geen laagje op je lippen zitten. De kleur is rood, aardbeien rood. Zo op het eerste gezicht vind ik het er wel goed uit zien.

DSC02952

 

De kleur op mijn lippen. persoonlijk vond ik het nog best wel lastig om mijn lippen in te kleuren. Want de vilten punt is best wel buigbaar waardoor je niet zo netjes en goed lijn kan neerzetten. Zoals ik al zei trekt hij ontzettend snel in!  Maar zoals je ziet zijn er ook nadelen. Hij trekt vrij in de lijntjes en dekt ook niet egaal, ook als je hem 3 á 4 keer hebt aangebracht. Zo jammer, want het is een erg mooie kleur vind ik!

DSC02951

Voor de foto’s gebruikte ik de lipstain voor het eerst. Toen kwam er veel kleur vanaf, maar sinds ik hem deze week heb gebruikt lijkt het wel of er steeds minder kleur vanaf komt, alsof die uitdroogt, zo jammer! Toen ik hem deze week ook aanbracht (heb ik geen foto’s van helaas) leek het wel of er zwarte stukjes van de lipstain op mijn lippen kwamen, het zag er zo vies en raar uit, heel vreemd.
Dit is volgens mij voor het eerst een product die me niet zo goed bevalt en waar ik uitgebreid over schrijf, maar hé die zijn er ook toch?

DSC02958

Dit is de eerste keer dat ik een negatieve review schrijf. Want nee, deze lipstain vind ik totaal niet fijn in gebruik. De viltenstift werkt niet netjes, de kleur is niet egaal, je moet wel 3, 4, 5 keer over je lippen heen om het effect van de foto’s van hierboven te verkrijgen en dan ook nog zwarte stukjes op je lippen krijgen, nou nee, doe mij dan maar een fijne lipstick die wel mooi aanbrengt. Nee, dit is eerste en de laatste keer dat ik een lipstain van NYC gebruik.

De NYC Lipstain 16HR Smooch Proof  kan je kopen bij geselecteerde Kruidvat en Trekpleister voor €3,99.

Ken jij de lipstains van NYC?

Liefs,
Merel

 

 

 

5 comments on “NYC Lipstain 16HR Smooch Proof”

  1. Wat een mooie sterke punt om te zien, jammer dat het dan een meh-product is. Ik vind namelijk de kleur wel heel mooi bij je huid passen, zo’n verfrissende touch geeft het. Such a shame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.