Processed with VSCO with x1 preset

Ik ben eigenlijk nooit zo van de lijstjes wat ik nog heel graag wil hebben. Ik maak ze wel, maar deel ze nooit op mijn blog. Gewoon omdat het misschien te materialistisch is. Maar vandaag komt daar is verandering in. Omdat ik het ergens wel heel erg leuk vind om mijn wishlist met jullie te delen. En ik toch weet dat ik nooit alles in een keer ga kopen, maar dat ik er in ieder geval wel over kan dromen. Het idee om dit verlanglijstje op mijn blog te zetten -want dat is het eigenlijk wel- is gekomen doordat de feestelijke decembermaand alweer in zicht komt. Wat het voor mij extra leuk was om hem te maken. De trui hierboven staat trouwens ook op mijn wishlist. Hij is van de H&M en was volgens mij tussen de 20 en 30 euro. Ik kan hem helaas niet meer vinden op de site van H&M :(.

Blog wishlist

Bron foto: Victorinix Mes Huntsman €33,95
Bron foto: The Balm The Manizer Sisters € 28,00
Bron foto: Hershel Retreat Rugzak  €79.95
Bron foto: Marc Jacobs Decadence 30 ml voor €54,00
Bron foto: Fjealreaven backpack €339,95

Op de The Balm The Manizer Sisters na, ben ik van plan alles (wel in etappes, want anders ben ik bang dat mijn rekening dat niet heel erg leuk zal vinden) te kopen. Ik had het nog niet verteld maar ik ben van plan om volgend jaar alleen (of een deel van de reis met een vriendin) te gaan backpacken in Europa! Hoe gaaf is dat?! Ik ben van plan om 3 weken door Europa te reizen. Waarheen ik wil gaan dat weet ik nog niet, maar de steden Berlijn, Boedapest en Milaan staan sowieso op mijn lijstje om bezocht te worden. Welke steden of plaatsjes ik nog meer wil bezoeken moet ik nog even uitvissen. Even kijken wat haalbaar is in 3 weken op reis gaan. Ik ga trouwens backpacken met de trein. Ik ben van plan om nog een apart artikel (of artikelen) te maken voor dit avontuur. Dus ik hou je sowieso op de hoogte. In de kerstvakantie wil ik mij meer in de reis gaan verdiepen en ook de algemene benodigd heden voor de reis kopen. De backpack tas staat hoog op dat prioriteitenlijstje, want anders is het ook geen backpack reis haha. Deze van Fjälräven vind ik echt heel erg mooi! En is ook vrij groot met 65L wat er in past.

Het Zwitsers zakmes staat op de tweede plaats van het prioriteitenlijstje voor mijn backpack reis. Ik heb geen idee of ik hem ook echt ga gebruiken maar er eentje bij je hebben is volgens mij nooit verkeerd. En als je dan een Zwitsers zakmes gaat kopen moet je ook een goede kopen. Want mijn vader zegt altijd: Goedkoop is Duurkoop. Volgens mij gaat dat met dit zakmes wel goed komen.

Ik heb met mezelf afgesproken wanneer ik twee luchtjes dit jaar zou opmaken dat ik dan een nieuw fris geurtje voor mezelf mocht kopen. Ik ben er nog niet helemaal uit welke het wordt (en wacht ook een beetje de decemberaanbiedingen af) maar ik denk dat het deze nieuwe van Marc Jacobs wordt. Een wat zwaardere geur voor overdag wat ik mooi kan afwisselen met de andere geuren die ik heb.

De highlighter zusjes van The Balm lijken me geweldig! En na wat belovende reviews te hebben gelezen lijkt mij dit ook een geweldig palette. Je bent uiteindelijk ook nog is goedkoper uit dan dat je ze alle drie apart koopt. Ja, hier ben ik sowieso erg benieuwd naar!

Ik hoop dat de Hershel rugzak die ik op het oog heb past in de backpack rugzak die ik ook op het oog heb. Ik zou hem namelijk erg graag willen mee nemen op mijn backpack reis volgend jaar. Het lijkt me namelijk een hele fijne tas om overal mee naar toe te nemen en ook zeer draagbaar. Weer wat anders dan altijd maar een zeulende handtas mee te hebben.
Blog Wishlist 1

Bron foto: Macklemore tickets €40,00 per stuk
Bron foto: Real Technique kwasten set €25,99
Bron foto: Paul’s Botique Bethany Cranleigh  €105,00
Bron foto: Hema ‘Hi There’ Mok €3,50
Bron foto: Yves Saint Laurant Rouge Pur Couture Ma in kleur 204 Rouge Scandal €35,25

Ik zou zo graag naar het concert van Macklemore willen. Niet dat ik nou zo’n big fan van hem ben maar ik vind zijn muziek wel heel erg prettig om naar te luisteren. En volgens mij zijn zijn concerten echt te gek om naar toe te gaan! Helaas zijn de goedkoopste tickets rond de 40 euro. Voor de echt goede kaarten (de staplaatsen) betaal je rond de 80 euro. Nou dat vind ik toch wel een prijs om over na te denken…

De Real Technique kwasten staan al zo lang op mijn lijstje om gekocht te worden. Als ik de lessen van Evy heb uitgelopen (en dat is over ongeveer 2 weken!) ben ik ze van plan om te kopen als beloning voor mijzelf. Want wat is er nou leuker om een beloning voor jezelf te kopen?

Ik ben al weer een tijdje op zoek naar een nieuwe handtas. Niet dat die van mij niet goed is maar hij raakt zo langzamer hand na intensief gebruik wel een beetje op zijn eind. Deze tas van Pauls Botique heb ik al bij verschillende bloggers voor bij zien komen. Toen ik hem zag werd ik al opslag verliefd! Maar nergens kon ik een betrouwbare site vinden waar ik hem kon kopen tot nu toe. Maar ik heb er eentje gevonden. Bij the little green bag kan je hem kopen voor €105 euro… De tas vind ik echt geweldig! Maar het prijskaartje is voor mijn portemonnee wel erg pijnlijk…

Iets wat ik ook nog niet heb verteld is… Dat ik vanaf begin februari ga stage lopen in Papenburg in Duitsland voor een half jaar. Het is een stad net over de grens onder Leer. Ik ga daar 4/5 dagen in de week stage lopen in een ziekenhuis. Waar ik kom en wat en hoe is nog niet helemaal bekend. Maar dat ik daar intern ga wonen is wel zeker! Samen met 12 anderen gaan we daar wonen en ik heb er nu al super veel zin in! Omdat we intern gaan wonen (2 in een kamer) moeten er ook spullen worden gekocht. Deze mokken van de Hema vind ik super leuk en ben ik ook van plan om te kopen voor dat half jaar (en natuurlijk voor daarna om thuis te gebruiken). Super leuk om daar je thee in te serveren!

Van lipsticks kan ik nooit genoeg hebben! Deze van YSL vind ik heel erg mooi! Omdat ze mat zijn natuurlijk maar ook de huls. Echt een plaatje! Ik heb vind ik nu genoeg lipsticks van MAC, en wil ook wel weer is wat anders proberen van wat duurdere merken. Deze lipstick van YSL is zeker een rib uit je lijf maar ik denk dat het zeker je geld waard is.

Ik zie dat dit artikel al weer veel te lang aan het worden is, alweer over de 1000 woorden heen! Het is naast een wishlist ook een beetje een update van wat er gaat komen de aankomende maanden. Hopelijk vond je het leuk om te lezen en niet wat te lang.

Wat zou jij nog graag willen hebben voor kerst of sinterklaas? 

Liefs,
Merel 

 

 

 

2 comments on “Omdat er altijd nog wat te dromen valt #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge