Zondag na een paar uur hard gewerkt te hebben bij mijn baantje kwam Femke mijn huisgenootje er in eens mee om foto’s te gaan maken in het Stadspark hier in Gro. In eerste instantie wilde ik eigenlijk vooral op het balkon blijven hangen en de hele middag niets meer doen. Maar na ons te hebben verkleed en opgemaakt te hebben gingen we door naar het stadspark om foto’s te maken. Onder het mom. We hebben geen leuke foto’s meer. Voor mij was dit een perfect uitgelezen kans om weer eens een OOTD te plaatsen voor op mijn blog. Vandaag laat ik je de foto’s zien die Femke van mij heeft gemaakt.

Broek: Cheap Monday | Tshirt: Yoke | Horloge: van de Albert Cuyp markt in Amsterdam | Schoenen: Nike

De broek die je ziet heb ik vorige week nieuw gekocht. Want ik mocht wel eens een nieuwe broek kopen van mezelf. Ik vind broeken passen verschrikkelijk en kan meestal geen leuke broek vinden die goed naar mijn figuur zit. Deze van Cheap Monday zat gelukkig na 2 verschillende maten te hebben gepast prima! Cheap Monday is een merk die hun broeken produceerd met biologisch katoen. Ik ben steeds meer bezig met duurzaamheid en wil dat ook steeds meer uiten in mijn kleding. Meestal vind ik duurzame of eerlijk geproduceerde kleding erg prijzig. Maar deze broek koste mij maar 50 euro. Wat ik persoonlijk niet duur vind voor een goede spijkerbroek. Het topje hangt al heel lang bij mij in de kast. Echt te lang. Ik draag hem ook bijna nooit, want alleen op vakantie kan ik hem aan doen omdat hij niet erg warm is zoals je kan zien.

Het horloge heb ik al heel lang en is mijn favoriet. Ik heb hem ooit voor 10 euro gekocht op de Albert Cuyp Markt samen met Dana toen we een keer een shoptocht hadden door Amsterdam. Ondertussen is de batterij al twee keer vervangen en heb ik er ook een nieuw leren bandje om heen laten zetten. Waardoor die al veel meer waard is dan die 10 euro. Ik draag hem het liefst elke dag en kan echt niet meer zonder een horloge! De schoenen heb ik vorig jaar in Duitsland gekocht toen ik daar stage liep. Het zijn wel erg besmettelijke schoenen maar zo voor de zomer wel erg leuk! Ook heb ik er niet zulke warme voeten in, ook belangrijk! Ik draag namelijk altijd het liefst dichte schoenen. Ik heb gewoon niet zoveel met sandaaltjes of flatjes. Geef mij maar gewoon sneakers!

Dit vond ik de leukste foto’s die Fem van mij had gemaakt afgelopen zondag. Het was lekker warm weer (wat ook wel eens mocht na al die dagen vol regen en bewolking!) en we gingen allebei in een korte shirtjes heen. We hebben wel een paar vreemde blikken naar ons gekregen of we wel goed wijs waren haha. Maar het was het allemaal waard want het was uiteindelijk om 4 uur nog heerlijk zonnig weer! Na het maken van de foto’s hadden we geen zin meer om nog wat te gaan koken en hebben we besloten om aan de waterkant bij Westerhaven wat van de MAC op te eten. Ik heb een prima zondagmiddag gehad kan ik je vertellen!

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.