Vorige week maandag had ik afgesproken met Romy van Vaker Vrolijk. Ik wilde graag een ‘professionele’ foto voor in mijn header. En dat is zeker gelukt zoals je kan zien aan deze > kant. Die staat sinds vorige week alweer op. Vandaag laat ik je mijn OOTD van die dag zien aan de hand van de foto’s die Romy van mij heeft gemaakt.

Blousje: van Natura uit Barcelona – Broek: Levi’s 711 Skinny – Schoenen: Nike Force – Horloge: Van de Albert Cuyp Markt 

Ik vind outfit foto’s maken op openbare drukke plekken altijd een beetje ongemakkelijk. Je weet toch dat mensen je raar aan gaan kijken omdat er foto’s van je worden gemaakt. Ik ben geen model en wil dat alles behalve zijn. Maar foto’s maken vind ik wel heel erg leuk! Dus maandagmiddag ging ik even mijn comfort zone uit en ging Romy foto’s maken van mij op de Amsterdamse grachten. Gelijk een van de drukste plekken van heel Nederland. Gelukkig kwam ik snel in mijn natuurlijke stand en zijn de foto’s heel spontaan en mooi gelukt.

Ik ben echt heel blij met de foto’s! Romy heeft een selectie gemaakt en van die foto’s vind ik deze foto’s uit dit artikel de mooiste die toen zijn gemaakt! Het blousje draag ik eigenlijk te weinig maar is echt een ‘Merel’ blousje. Lekker vrolijk en zit super lekker.

 

Dit is mijn aller lievelings foto van de hele serie. Spontaan en toch leuk! Een sidenote voor mezelf: ik moet vaker outfitposts gaan maken. Zo leuk om terug te kijken en om in elkaar te zetten!  Bedankt voor de mooie foto’s Romy en voor de gezellige middag!

Liefs,
Merel

13 comments on “OOTD: Op de Amsterdamse Grachten”

    • Ja natuurlijk! Zulke mooie foto’s laat ik niet liggen! Ik vond het ook heel gezellig! Ah dankjewel <3. Geen dank en we kunnen vast nog wel nog is wat foto's maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.