dsc09942

Ik had voor vandaag eigenlijk een totaal ander artikel in mijn hoofd. Ik had die alleen nog niet af voor vandaag. In vooruit schrijven ben ik namelijk nog geen ster. Zal ik denk ik ook nooit worden. Want dat plannen blijft nou eenmaal een dingetje bij mij. Vanochtend stapte ik spontaan op de fiets voor een rondje op de fiets. Samen met mijn camera weer is een keer wat mooie plaatjes klikken. Want het was bijzonder mooi weer voor een zondag. En dat vond ik niet alleen, dat vonden meerdere mensen. Die waren ook allemaal de hort op. Er ontstonden een paar hele mooie foto’s door de rijp die op de bomen en struiken lagen. Ik wilde je de plaatjes niet onthouden. Dus vandaar een mini foto serie van mijn tochtje!

dsc09941 dsc09949 dsc09951 dsc09954 dsc09957 dsc09965 dsc09966 dsc09969 dsc09986 dsc09989

Ik ben dol op dit winterse weer. IJskoud met een zonnetje en een Winter Wonderland. Laat dit weer maar de hele winter zo zijn, hoor je mij niet klagen ;). Ik moet vaker de hort op. Want op de fiets zie je soms zoveel meer dan lopend. Ik zit te denken om volgend jaar een mountainbike te kopen voor wanneer de herfst en de winter intreden. Maar jôh dat duurt nog zo lang. Nu eerst even genieten van de beelden die ik vanochtend heb geschoten.

Ga jij wel eens spontaan een rondje fietsen bij jou in de buurt?

Liefs,
Merel 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.