DSC08079

Ik had gedacht dat er heel veel op zou gaan afgelopen maand. Maar dat viel me vies tegen. Niet dat het er heel veel op moet gaan, maar ik had gedacht dat mijn mandje wel wat voller zou zijn. Vandaag laat ik je deze 7 producten zien met een mini review.

DSC08082

Treaclemoon One Ginger Morning | Beauticology Cashmere & strawberry Schower Créme

Met die van Treaclemoon heb ik denk ik oprecht een half jaar mee gedaan. Een heerlijke douchegel die fris naar gember ruikt. Ik zou hem denk ik wel weer opnieuw kopen maar dan wel wat later dit jaar. Je wordt op een gegeven moment wel een beetje zat van deze geur.

De Beauticology had ik van mijn tante gekregen in een pakket met een bodylotion en met een product voor je lippen. De geur was ontzettend sterk zoet, vond het niet perse heel erg lekker, ik heb hem opgemaakt in Papenburg en toen weer meegenomen voor dit artikel naar huis, haha.

DSC08083

MOMO Shampoo | Kruidvat Tea Tree Dag & Nachtcrème en Beauticology Velvet Rose & Lace Body Butter

De shampoo zat in de Girlscenebox die ik had gekocht op het I LOVE BEAUTY Event. Ik vond hem niet bijzonder en maakte mijn haar gewoon goed schoon. Niets om op aan te merken.

Hij is niet helemaal op want ik heb nog een heel klein beetje in de badkamer staan in zo’n zwarte proefverpakking die je soms bij de Lush krijgt. Daar stopte ik de crème ook altijd in, want deze grote pot is zo onhandig met het eruit halen van de crème. Ik heb hier denk ik ook wel een half jaar of wat langer mee gedaan. Ik heb hem dan wel opgemaakt, maar ik ga hem zeker niet nog eens opnieuw kopen. Hij droogt mijn huid ontzettend uit, en geeft eigenlijk alleen maar meer irritatie dan nodig is. Nee, deze komt niet meer in huis, leuk om is een keer geprobeerd te hebben.

De body butter is eigenlijk meer een bodylotion. Dun qua structuur en had een heerlijke geur die helaas niet heel lang bleef zitten. Ik heb er 3x mee gedaan in Papenburg en was vond ik prima voor een keer.

DSC08084

Maybelline Sensetional Lash Mascara & Essence Lash Princess Volume Mascara

Beide mascara’s waren prettig in gebruik. Die van Maybelline vind ik als ik moet kiezen wel net wat fijner dan die van Essence. Ik heb er denk ik wel langer dan drie maanden mee gedaan. Afgelopen week kreeg ik ineens wat uitslag onder mijn ogen. Ik wist niet zeker of het nou door de mascara kwam of door een ander product, maar ben met allebei de mascara’s gestopt en heb nu een nieuwe in gebruik. Mijn uitslag is weg, dus het zou daar wel aan hebben gelegen.

DSC08081

Dit keer geen favorieten die op zijn gegaan. Grappig, want meestal zit er wel een favoriet bij. Sommige zou ik opnieuw kopen andere totaal niet. Ben nu al heel benieuwd wat ik deze maand allemaal ga opmaken!

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel

2 comments on “Opgemaakt #12”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge