dsc09502

Ik heb het wel vaker aangegeven ik vind het zo ontzettend leuk om opgemaakt artikels te schrijven. Het is gewoon heel leuk om te schrijven over producten die ik heb opgemaakt. En omdat de producten die ik meestal opmaak ook heel fijn vind. Leuk toch? Nou lees gauw mee wat ik deze keer weer heb opgemaakt.

dsc09513

Essence I Love Stage Eyeshadow Base | Essence Colour Volume Mascara in Contains Carmine #05 | foundation kwast van For Your Beauty

Ik houd het niet goed bij, maar volgens mij is dit al de derde of vierde verpakking die ik op maak van de Eyeshadow Base van Essence. Hij is fijn en gebruik hem al jaren. En niet te vergeten, ook nog is heel goedkoop.
De gekleurde mascara heb ik 1 of 2 jaar nou. Maar heb ik maar een aantal keer gebruikt. Vind het effect wel leuk, maar bij zwart voel ik me toch wat beter. Paars is soms ook wat lastig te combineren. Voor de zomer is het trouwens wel perfect als je niet te veel make-up op wilt hebben.
De foundation kwast heb ik dit jaar gekregen van een vriendin. Na een keer wassen vielen er allemaal haartjes uit. Was daarom ook niet heel prettig meer in gebruik. Gaat dus de prullenbak in. Ben nog wel op zoek naar een fijne foundation kwast. Dus als je er een hebt die heel fijn is, laat maar weten!

dsc09512

Catrice poeder in 010 transparant | Maybelline Instant Anti-Age Effect rewind concealer

Volgens mij is het een poeder van Catrice. Zeker weten doe ik ook niet. De tekst is van de deksel afgegaan door zorgvuldig gebruik haha. Mijn eerste gezichtspoeder die ik helemaal heb opgemaakt!  Bij de randjes kom ik gewoon niet goed bij en vind ik dat die nu echt helemaal op is.
De hype concealer van Maybelline heb ik ook opgemaakt. Ik kan je zeggen, hij is de hype waard! Helaas niet te koop in Nederland. Je moet hem daarom nog even kopen bij de Oosterburen. Ik zeg expres ‘even’, want ik heb gehoord dat die weer in Nederland komt. Weet alleen nog niet wanneer, maar heb het gehoord!

dsc09511

2x Catrice Liquid Liner in 010 Dating Joe Black | HEMA Dip Liner

De Catrice Eyeliner is gewoon de bomb. Kan je een fijn lijntje mee zetten. En die Dip Liner van HEMA is echt ruk. Nooit kopen. Veel te dikke punt en blijft korrelig zitten. HEMA daar moet je wat aan doen. Voor de rest is HEMA wel prima hoor! Vooral de wenkbrauwgel en schrijfwaren (zoals de leuke notitieboekjes of agenda’s!) zijn wel heel goed.

dsc09510

Rimmel Provocalips 110 Dare To Pink | Catrice Glamourdoll Curl & Volume Mascara

De mascara was prima. maar de Provocalips van Rimmel vond ik ronduit ruk. Hij is ook niet op, maar ik vind hem gewoon weg niet fijn. Wanneer je hem op doet zit er een randje om je lippen en krijg je gewoon niet weg. En hij plakt. Niet alleen wanneer je hem net op het gedaan. Hij plakt de hele dag. Verschrikkelijk irritant. En dan is de kleur ook gewoon heel erg lelijk. Snap eerlijk gezegd niet waarom ik deze ooit heb gekocht. Echt een miskoop. Mag ook de prullenbak in.

dsc09509

Bioderma Sebium Global | Dokter van de Hoog CC Cream in Light

Het is zo jammer dat Bioderma niet te koop is in Nederland. In het buitenland is het zo goed te vinden in al die leuke apotheken (of zoals ze dat in het buitenland zo mooi noemen pharfamcie). Deze had ik als nood gekocht toen ik in München was. Ik was toen verbrand in mijn gezicht en dacht dat dit misschien kon helpen. Eigenlijk vooral geschikt voor acne. Daar hielp het ook goed tegen! Ik wilde hem in Barcelona ook weer meenemen, maar helaas kon ik hem daar niet vinden.
De CC cream is veel te donker voor mij, daarom gooi ik hem weg. 

dsc09508

Purol Onguent Zalf | Vaseline Intensive Care Healthy Hands Stronger Nails

Ik gebruik vrijwel elke avond voor het slapen de zalf van Purol voor op mijn lippen. Om schraalheid te voorkomen. Vooral nu de koude wintermaanden er aan komen heel fijn om te gebruiken. Alweer mijn derde potje wat op is gegaan. Voorlopig koop ik hem niet nog een keer want heb nog genoeg lippenbalsems die ik moet opmaken. Wanneer dat op is koop ik hem zeker opnieuw!
En ook elke avond voor het slapen gaan gebruik ik handcrème. Deze van Vaseline is fijn. Ben meer van de wat stevige handcrèmes maar om deze een keer op te maken vind ik niet erg.

dsc09507

Lush Vers Masker Cupcake | Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid

Beide fijn. Vooral Cupcake die ontzettend lekker rook naar chocola. Gooi ik niet weg maar bewaar ik in mijn speciale tas die ik voor de lege lushpotjes heb. Want kan ik weer een nieuw masker mee ophalen. En dat is fijn en leuk. Want gratis dingen zijn altijd leuk. Miscellair water van Garnier koop ik elke keer maar opnieuw. En omdat het vrijwel altijd in de aanbieding is (bij welke winkel dan ook) koop ik hem dan ook vrijwel altijd goedkoper in. Scheelt weer geld als arme student.

dsc09506

The Body Shop Hemp Foot Protector | Weleda Voetbalsem

Beide voor de voeten. Beide ook weer heel fijn. Die van Weleda heb ik eerder opgemaakt. Trekt super snel in en ruikt fris naar citroen. De hemp foot protector van The Body Shop heb ik samen met mijn broertje opgemaakt. Hij hoefde hem op een gegeven moment niet meer. Heb ik hem lekker opgemaakt. Ruikt niet perse heel lekker maar werkt wel heel goed. Rook mijn ‘zweetvoeten’ wel wat minder.

dsc09505

Nivea Shower Silk Mousse Creme Smooth | OGX Argan Oil of Morocco Shampoo

Serieus, die shower mousse is goddelijk. Je doet er zo lang mee en ik kan er zo van genieten onder de douche. Ik wil eigenlijk niets anders meer dan een mousse voor onder de douche. Zo zacht en zo lekker! En echt, koop dit spul niet in Nederland maar ook bij onze oosterburen. Veel goedkoper, daar betaal je de helft er voor (ongeveer €2,50) terwijl je hier er bijna 5 euro moet neerleggen voor 1 flesje!
Met de shampoo heb ik bijna een halfjaar mee gedaan. En ook dit ga ik weer kopen in Duitsland. Ten eerste ook weer veel goedkoper en ten tweede weer een goede reden om de DM te plunderen ;).

dsc09504

Dat was hem alweer voor deze keer! Weer veel opgemaakt en wat dingen die weg gaan. Hoop echt dat ik die crème van Bioderma nog is een keer ga kopen of tegenkomen. Hij is echt het proberen waard wanneer je met acne kampt. ben heel benieuwd wat ik de volgende keer weer aan je kan laten zien.

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.