Ik moet zeggen deze keer heeft het opgemaakt artikel even op zich laten wachten. Ten eerste omdat ik niet super veel heb opgemaakt de afgelopen tijd. Maar ook heb ik vrij weinig gebruikt de afgelopen tijd. Daar komt nu wel weer wat verandering in. Deze keer is mijn opgemaakt artikel dus niet super groot maar er zijn zeker wat favorietjes opgegaan.

Garnier Loving Blends Argan- & Cameliaolie Shampoo | Lush The Olive Branch Showergel

De Loving Blends Shampoo en conditioner bevallen mij erg goed. Toevallig heb ik deze met argan en cameliaolie opgemaakt. In Groningen gebruik ik nu de shampoo en conditioner met advocado olie. Volgens mij is die nieuw, maar bevalt mij heel erg goed! Bij mij gaat de shampoo altijd eerder op dan de conditioner, raar he haha. Bij de meeste is dit juist andersom!

The Olive Branch kreeg ik van mijn lieftallige broertje die speciaal daarvoor naar de Lush in Utrecht is geweest (oke, wel zijn lievelingsstad, maar toch heel erg lief!). Hij was super vloeibaar. Ik heb in mijn hele 20 jaar nog nooit zo’n vloeibare showergel gezien. Ik denk dat dit vooral komt door de olijfolie die er in verwerkt zit komt. Verder vond ik hem wel heel erg lekker ruiken en ga ik hem misschien wel zelf nog een keer kopen.

Philosophy The Microdelivery Exfoliating facial wash | Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid

The Microdelivery Ecfoliating Facial Wash was een rib uit mijn lijf in september (ik betaalde er maar liefst 30 euro voor) maar ik heb hem met alle liefde gebruikt. Dat die nu pas op is vind ik ook heel fijn. Hij had zeker niet eerder op moeten gaan voor de prijs die je er voor betaald. Je hebt maar een klein beetje nodig van deze ‘zanderige’ face wash. Mijn huid heeft er zeker een oppepertje door gehad en zag er ook beter uit wanneer ik dit product gebruikte. Ik ben van plan hem in de toekomst zeker nog een keer te kopen. Maar eerst mijn andere face wash opmaken.

Het micellair water van Garnier is altijd al een grote favoriet van mij geweest. Ik heb al genoeg flessen van dit goedje opgemaakt. Geweldig spul om je make-up ’s avonds mee weg te halen. Ik zag dat je ook reisverpakkingen van dit spul hebt. Ideaal om op vakantie mee te nemen. Deze komt zeker snel terug in mijn opgemaakt artikelen. Op dit moment test ik er een van bioderma. Ik ben benieuwd of die net zo goed is. Ze zeggen van wel! Ik ben van plan om over dat micellair water een review te schrijven.

The Body Shop Body Butter in Sweet Lemon | Lush Lemony Flutter Nagelriemcrème

Twee citrusproducten opgemaakt. Mijn lievelingsgeur! Ik ben dol op citrusgeuren. Heerlijk fris! Helaas is dit mijn laatste body butter van de Sweet Lemon lijn van de TBS. Hij is helaas al een tijdje uit het assortiment en baal daar eerlijk gezegd wel een beetje van. Gelukkig heeft TBS nog veel meer lekkere body butters in het assortiment. Ik ga zeker weer een nieuwe body butter aanschaffen in de toekomst. Echt een perfecte hydratatie wanneer je je benen hebt gescheerd!

Ik kwam er achter dat ik in 2013 een review over de lemony flutter heb geschreven. Wayy back! Mijn favo- favoriete crème voor droge nagelriemen. Ik heb sinds ik dit product gebruik nooit meer last van vervelende haakjes rond mijn nagels. Wat een uitkomst! Ik heb ondertussen in die jaren al meerdere potjes opgemaakt en blijf het met alle liefde gebruiken. Ik ga binnenkort een update over dit geweldige product schrijven. Dus houd de blog in de gaten!

Maybelline Lash Sensational Mascara | The Body Shop White Musk Libertine Eau De Toilette | Chanel Le Volume Mascara

Mijn favoriete mascara is ook opgegaan. De Lash Sensational Mascara van Maybelline. Maar ook mijn allereerste Chanel mascara was zeker een favoriet! Met een mooie herinnering aan mijn vakantie van afgelopen zomer. Waar ik hem dan ook niet toevallig kocht in Parijs. Een mascara met een herinnering dus ;). De White Musk Libertine is ook opgegaan. Een eau de toilette die ik bijna elke dag wel heb gebruikt. En ook wel meerdere keren per dag op heb gesprayt de laatste paar dagen. In het begin vond ik dit een heerlijk geurtje. Maar ik ben nu blij dat die op is. Op het laatst vond ik hem toch niet meer zo lekker als eerst.

Lush Rough With The Smooth Shower Scrub

En als laatste heb ik deze Rough With The Smooth opgemaakt. Die kan ik je helaas alleen zo laten zien toen die nog ongebruikt was. Want helaas is alles door het doucheputje gespoeld. Ik heb er hier een review over geschreven. Ik vind het echt heel jammer dat deze op is. Het was een hele fijne scrub vond ik. Met wat grovere scrubdeeltjes waardoor je het gevoel hebt dat je huid ook echt gescrubt wordt. Dat mis ik nog wel is bij andere scrubs. Die zijn vaak toch wat milder qua scrubdeeltjes. Dit is dan ook een suikerscrub en die vind ik over het algemeen ook prettiger in gebruik. na dat ik deze scrub had gebruikt bleef er ook een heerlijk verzorgend laagje achter. Heerlijk!

Dat was ‘m alweer! Mijn opgemaakte producten van maart/april. Zoals ik al eerder heb geschreven vind ik dit een van de leukste artikelen om te schrijven. Producten die je opmaakt zijn meestal producten die je wel heel erg fijn vind. Ook leuk om een mini-review er bij te geven.

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel

6 comments on “Opgemaakt #19”

    • Ik maak bijna alle producten wel op die ik heb, vind het zo zonde om dingen weg te gooien! De Olive Branche is echt een heerlijke showergel! Raad ik je zeker aan wanneer je een keer bij de Lush mocht zijn!

    • In het begin beviel die wel heel goed hoor! Maar na mate ik hem steeds meer gebruikte was ik er een beetje op uit gekeken. Heb je soms… Lemony Flutter is echt mijn lifesaver haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.