Het is alweer een tijdje geleden dat ik een opgemaakt artikel heb gemaakt. En zoals je wellicht wel weet vind ik dit een van de leukste artikelen om te schrijven. Want hoe leuk is het om bij te houden wat je eigenlijk allemaal opmaakt in een maand. Vandaag laat ik je zien wat er in de afgelopen maand is opgemaakt.

 

Olaz Beauty Fluid | Maybeline Baby Skin Pore Minimizer

Met de Olaz crème heb ik meer dan een half jaar mee gedaan. Er zat dan ook niet te weinig product in dit flesje. Maar liefst 200 (!) ml en dat is echt heel veel voor een dagcrème. Ik heb hem gekocht in Duitsland toen ik daar stage liep en heb hem sinds toen elke dag als dag- en nachtcrème op gehad. Ik had er niet zo veel van nodig waardoor ik dit jaar wel heel erg goedkoop uit was in mijn dag en nachtcrème. Ik vond hem zelf niet zo bijzonder. Het is een hele lichte waterige crème die zijn werk deed. Mijn huid leek niet veel gehydrateerder of iets in die richting. Een prima basic dag- nachtcrème.  De Maybelline Baby Skin Pore Minimizer vond ik in het begin heel fijn maar later toen die steeds meer opraakte niet meer zo. Het laat een siliconen laagje achter op je huid en dat voel je in het begin heel heel erg. Wel heel zacht voelt het dat wel. Op een gegeven moment is het ook wel ingetrokken. Maar ik had er eigenlijk wat meer van verwacht. Mijn foundation en concealer bleven nou ook niet veel beter zitten dan anders. Deze ga ik zeker niet opnieuw kopen. Ik ben nog wel opzoek naar een goede primer. Op dit moment gebruik ik als primer mijn Embryolisse crème.

 

Guhl Puiscontrole & Veerkracht Shampoo | Garnier Loving Blends Argan- & Camelia Olie Conditioner

En er zijn weer is een shampoo en een conditioner op gegaan. Bij mij gaat eerst de shampoo op en dan de conditioner, apart he? Ik hoor juist meestal dat bij de meeste dames eerst hun conditioner op gaat en na een tijdje hun shampoo. Maar goed ik heb dus de Guhl pluiscontrole en veerkracht shampoo opgemaakt. Ik heb hem al wel eens vaker opgemaakt en vind het een prima shampoo. Niets op aan te merken. De conditioner van Garnier vond ik ook helemaal prima. Maakte mijn haar zacht en gaf voor mijn gevoel ook een beetje glans aan mijn haar. Ik was altijd al benieuwd naar de Loving Blends lijn van Garnier en nu ik hem geprobeerd heb ben ik er zeker positief over te spreken. De shampoo heb ik ook van deze lijn en vind ik ook helemaal prima. Hij doet wat die moet doen.

 

NYX Buttergloss in BLG09 Vanilla Cream Pie | Burt’s Bees Beeswax Lip Balm With Vitamin E & Peppermint

Mag het even in de krant! Ik heb twee lipproducten opgemaakt! Dat komt echt zelden bij mij voor dat ik iets voor mijn lippen opmaak. Ik had de afgelopen jaren heel wat gekregen en gekocht qua lipproducten waardoor ik redelijk wat kon gebruiken. De NYX buttergloss is een fijn kleurtje voor dagelijks gebruik. Ik deed hem de afgelopen weken vrij vaak op. Ik denk dat ik hem nu al een jaar of 3 heb maar hij was nog steeds goed. Nu is die toch echt op gegaan! De lipbalm van Burt’s Bees gebruikte ik altijd voor het slapen gaan. Sinds ik mijn geliefde Purol potje niet meer koop. Ik vind dat ik eerst alle andere lippenbalsems moet opmaken voor dat ik weer wat nieuws koop. En dat gaat tot nu toe hartstikke goed. Beide producten zou ik niet zo heel snel weer opnieuw kopen, ze waren fijn daar ligt het niet aan. Maar er zijn nog zoveel andere merken en producten die ik wil proberen.

 

Rituals The Ritual Of Light Foaming Shower Gel | Kneipp Badolie Jeneverbes

Van de rituals foaming shower gel heb ik al een review gelezen. Ik ben nog net zo enthousaist over deze geur als toen. Echt een heerlijke warme geur voor de winter voor onder de douche. Normaal ben ik meer van de wat frissere geuren maar deze vind ik zeker niet verkeerd! Wanneer ik in bad ga ga ik meestal met een badolie van Kneipp in bad. Vanaf jongs af aan gewend en de badolie’s ruiken ook gewoon heel lekker. Of ik van deze echt soepele spieren kreeg dat weet ik niet meer. Anders was mij dat zeker bij gebleven haha. Maar hij rook wel heel lekker. De badolie’s van Kneipp raad ik je sowieso aan om is een keer te kopen. Echt hele fijne ontspannende badolie’s. Helaas kan ik de Foaming Shower Gel van Rituals niet meer opnieuw kopen het was namelijk een Limited Edition. De Kneipp olie koop ik vast nog wel een keer opnieuw. Maar voorlopig niet. Ik stap tegenwoordig niet zo snel meer in bad. Douchen vind ik meestal net wat sneller en handiger.

 

Dove Go Fresh Deoderant in Cucumber & Green Tea Scent | The Body Shop White Musk Eau De Toilette

De Dove Deoderant is ook al vaker voorbij gekomen in mijn opgemaakt artikelen. Hij is fijn, doet wat die belooft en laat een frisse geur achter. Niets om op aan te merken! De White Musk van The Body Shop was echt mijn signatuur geur. Ik gingen genoeg dagen voorbij afgelopen jaar dat ik hem op had. Een parfum waarvan je moet houden. Het ruikt een beetje poederig en licht. Zeker een draagbare geur voor overdag. Hij is nu helaas op, maar gelukkig heb ik nog een heleboel andere parfums die ik ook graag wil opmaken. Wanneer de andere parfums op zijn wil ik hem zeker opnieuw gaan kopen!

 

Zo, dat was hem alweer voor januari 2017! Dit keer niet zo super veel maar er zaten genoeg favorieten tussen. Ik ben zoals altijd weer erg benieuwd wat ik de volgende maand ga opmaken.

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.