Het is al weer een tijdje geleden dat ik een opgemaakt artikel online heb gezet. Komt een beetje omdat ik nu ook voor een groot deel van de week in Groningen woon. Waardoor ik van 2x zoveel producten heb dan normaal. Zoals cleansers, make-up verwijderaars maar ook shampoo en conditioner. Dit gaat sowieso al niet hard bij mij (ik was mijn haar ongeveer 2x per week) en sta ik meer thuis onder de douche dan in Groningen (waarom weet ik ook niet). Maar ik heb de afgelopen maanden (het laatste opgemaakt artikel is in april voor online gekomen!). Voor vandaag heb ik ook genoeg kunnen verzamelen!

Kneipp citrus litsea cubeba douche | The Body Shop Fuij Green Tea Douche Gel

Allebei zeer fijne douchegels. En allebei gekregen en gekocht in december! Moet je na gaan hoe lang ik er wel niet mee heb gedaan. Ik heb ze af en aan gebruikt bij mijn ouders thuis. Ik heb ze vooral veel afgewisseld waar door ze nu tegelijk op zijn gegaan.

Kneipp Sugar & Oil body scrub | Garnier Amre Solaire Naturel Bronzer zelfbruinende doekjes

Ik vind de Kneip suiker scrubs echt heel fijn. Deze van de lijn Beauty geheim rook ook nog is heerlijk! En liet na het douchen ook een fijn olielaagje achter op mijn huid. Je kunt het review hier lezen die ik over deze scrub heb gemaakt.

De zelfbruinende doekjes nam ik mee uit nieuwsgierigheid mee van de Etos. En ik moet je zeggen. Het helpt wel! Ik kreeg er geen strepen van en werd er net een beetje natuurlijker bruin door. Ik heb nog een setje liggen in Groningen die ik zeker nog deze zomer wil gaan gebruiken.

Schwarzkopf Conditioner Repair & Care | Schwarzkopf Repair & Pflege Schauma

Deze lijn van Schwarzkopf vind ik zo fijn! De conditioner is dit keer wel eerder op dan de shampoo (wat bij mij meestal andersom is) maar ik gebruikte de conditioner ook al wat langer dan de shampoo. Ik kan er eigenlijk geen kritiek opgeven. Een fijne conditioner voor mijn krullende haar! De Schauma crème gebruik ik voor mijn gevoel al jaren. Sinds een jaar of 2 (?) is die uit het schap bij het Kruidvat en kan ik hem alleen nog krijgen in Duitsland. Een fijne crème maar ben er nu na die twee jaar er lichtelijk op uitgekeken. Er zijn wel betere crème’s of andere producten die ik kan gebruiken voor mijn haar. Ik koop hem wanneer ik mijn andere tubes op heb niet zo snel weer opnieuw denk ik.

Lush Mask of Magnaminty

Een Lush masker maak ik niet snel op. Deze stond dan ook al een tijdje bij mij in Groningen. Op een vrije zondagavond heb ik hem maar is even opgemaakt. Want hij stond bijna te verstoffen omdat ik hem zo lang niet had aangeraakt. Wel een fijn masker hoor! Hij geeft een fris gevoel wanneer je hem hebt aangebracht op de huid. En bij het afspoelen heeft ‘ie een lichte scrub door de amandeldeeltjes die in het masker verwerkt zitten.

Hema Longer Lasting Lipstick 02 | Benefit Precisely, My Brow Pencil

Een lipstick doe ik eigenlijk niet zo snel weg. Maar dit is gewoon niet mijn kleur. Ik heb hem ooit gekregen van een vriendin volgens mij. Het is een rode kleur met glitters. Rood vind ik nog wel is leuk voor een feestje of voor op stap gaan. Maar glitters in een lipstick ben ik nooit zo erg weg van. Ik heb hem voor mijn gevoel al maanden niet aangeraakt dus hij verdwijnt bij mij de prullenbak in helaas.

Waar ik wel heel erg blij mee was, was het brow pencil van Benefit. Gekocht in Parijs vorig jaar augustus. Maar echt aangeraakt in oktober/november. Ik vond het een heel fijn potloodje voor mijn wenkbrauwen. Helaas is ‘ie wel een paar keer bij mij afgebroken door het fragiele potloodje wat er in zit. Jammer maar helaas. Wel heel erg genoten van het gebruik van dit potloodje! Nu maar weer over naar mijn oude vertrouwde Catrice kitje :).

L’Oréal Super Liner perfect Slim |  Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara

Een hele fijne eyeliner was de super liner perfect slim. Maar hij kan niet op tegen mijn ultieme favoriet aller tijden. Die van Kat von D! Maar hij krijgt van mij een goede tweede plaats. De Maybelline Lash Sensational is al vaker voorbij gekomen in mijn opgemaakt artikelen. Mijn favoriete mascara ever. Ik blijf hem ook steeds opnieuw kopen. Hij geeft bij mij lengte, volume, separeert mooi en geeft als ik het echt goed aan breng en er tijd voor mee bijna een nep wimper effect. Echt een hele fijne mascara.

Zo, dat was hem dan alweer. Bijna 800 woorden verder en je bent aan het einde van alweer mijn 21ste opgemaakt artikel. Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven met de mini-reviews. Ik ben zoals altijd weer benieuwd wat de volgende keer in mijn opgemaakt artikel zit!

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel 

2 comments on “Opgemaakt #21”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.