Jeetje, ik heb de afgelopen periode weer veel opgemaakt! Dit is de eerste opgemaakt op mijn nieuwe domein! Ik heb er tot nu toe nog geen seconde spijt van dat ik die aangeschaft heb! Maar nu even to the point hier zijn mijn opgemaakte spulletjes van deze periode. Kijk je mee met wat ik heb opgemaakt?

Aussie Frizz Miracle shampoo en conditioner

De conditioner en de shampoo van Aussie heb ik sinds vorige week opgemaakt. Ik had hier zelf erg hoge verwachtingen van, omdat ik dacht dat ze eindelijk mijn pluis een beetje weg konden halen. Dit is helaas helemaal niet gebeurt, en heb misschien nog wel meer pluis in mijn haar gehad sinds ik het heb gebruikt. Jammer, maar ik ben eerlijk gezegd heel erg blij dat ze op zijn gegaan! Kan ik nu weer andere lekker shampoo en conditioner gebruiken :).

 

NYC BIG mascara & Miss Sporty Cat Eyes Liner

Twee make-up producten! Van de mascara was ik in het begin niet zo fan, de borstel vond ik in eerste instantie iets te groot. Ik was ook niet zo fan van de substantie in de mascara want die was nog al dik… Maar uiteindelijk na wat meer gebruik werd ik steeds meer fan van hem! Nu die op is zou ik hem denk ik niet zo snel meer opnieuw kopen omdat er nog zoveel andere mascara’s zijn om uit te testen! De Cat Eyes Liner zou ik niet zo snel opnieuw kopen, en ik ben daarom ook heel erg blij dat die op is gegaan. Hij was niet zwart genoeg en vervaagde in de loop van de dag, ook is het stiften puntje niet sterk genoeg, waardoor je geen strakke lijn kan zetten.

Nivea oogmake-up reinigingslotion & Kruidvat cleansing 2 phases

Twee oogmake-up removers. Ik heb er niet zo veel over te klagen. Ze deden goed hun werk! Ook al vond ik dat die van Kruidvat net wat beter de make-up er kon af halen.

Therme Black Mud Scrub & The Body Shop Pink Grapefruit Body Scrub

Wat ook wel bijzonder is, is dat ik twee scrubs heb opgemaakt. Sinds begin dit jaar heb ik mij voor genomen om elke zondag te scrubben. En dat is tot nu toe erg goed gelukt! Als eerste ging de Black Mud Scrub op van de Therme, maar hier heb ik ook wel meer dan een jaar gedaan. Om precies te zijn, een jaar en 2 maanden. Hij is erg plakkerig en stroef, en smeert daardoor erg moeilijk uit, wat wel jammer is… Over de Pink Grapefruit Body Scrub heb ik niet zo veel op te merken. Heerlijke geur, lekker fris! Het enige jammere is dat de geur redelijk snel is vervlogen onder de douche.

Zwitsal Zachte Crème, en Tea Tree Blemish Fade Night lotion

Allebei waren ze erg fijn. De crème trekt lekker snel in en van de Tea Tree was dit alweer mijn tweede pompje. Meer woorden kan ik er niet aan vuil maken :).


Nivea Express Body Lotion & DA coverstick 002

De Nivea Body lotion was een mini zoals je ziet. Was een fijne bodylotion die snel introk. De coverstick vond ik ook wel wel oké. Hij was best stroef om aan te brengen en om weg te smeren al helemaal. Het was volgens mij ook niet een goede kleur voor mij,  gelukkig is ‘ie op!

The Body Shop Hemp hand Protector & Sabon vanilla lavender patchouli hand crème
Last but not least, twee handcrèmes! The Body Shop Hemp hand Protector is vorige week opgegaan. Een lekkere dikke handcreme die erg fijn is voor in de winter. Trekt snel in en laat een iets vettig laagje achter. Ik vond hem fijn, en ik heb mij niet gestoord aan het vettige laagje. Als het weer winter word zal ik hem zeker weer opnieuw kopen.  De Sabon vanilla lavender patchouli hand crème is een tijdje geleden op gegaan. Maar ooohh wat ruikt deze lekker zeg! Heel erg zacht en bloemig. Anders kan ik hem niet omschrijven!

Zo, dit waren mijn opgemaakte producten van deze keer! Ik hoop dat je het leuk vond om het te lezen!

Wat heb jij net opgemaakt?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.