DSC02777

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn opgemaakt liet zien, (bijna 4 maand geleden, oepsss!). In die tussentijd is er weer heel wat opgemaakt. Vooral veel huidverzorgingsproducten. Maar ook wat make-up! Wat voelt het altijd weer fijn om wat opgemaakt te hebben, kan je weer een geheel ongebruikt product openmaken of kopen!

DSC02775

Gillete Fusion Progel scheergel – Odorex Natuurlijk fris

De Gilette scheerschuim is oorspronkelijk bedoeld voor mannen, om hun baardjes te scheren. Maar omdat mijn vader zich elektrisch scheert gebruikt hij het niet. We hadden dit ooit in zo’n boodschappenpakket gekregen waar wel 2(!) inzaten. Genoeg reden om ze te gebruiken voor mijn harige benen in de zomer, haha. Scheerschuim vind ik nooit zo bijzonder, ik vind het net zo iets al tandpasta. Ik heb heb er geen voorkeur voor. Hij was fijn in gebruik en kwam nog best wel veel schuim vanaf, ook was hij heel lang in gebruik!

Odorex vond ik een fijne deoderant. Deze deo geeft niet zo geparfumeerde geur als andere deodorants zoals 8×4 of fa.

DSC02774

Dag- en nachtcreme van de Etos. 

Ook ik mijn twee etos dag- en nachtcreme op (waar ik hier een review heb over geschreven). Ze waren fijn in gebruik, maar vond het ook wel weer is tijd voor wat nieuws. Ik denk dat ik ze niet zo heel gauw weer opnieuw zouden kopen, ze zijn heel fijn als je een basic wil hebben. Als je net wat meer verzorging zou willen, zou ik ze niet aanraden.  DSC02773

Scrub – Pink Grapefruit Shower Gel van The Body Shop 500 ml.

Ik ben heel blij dat de scrub is op gegaan, want mean wat was dat een verschrikkelijke scrub. Ik spoelde het zo van mijn huid af als ik hem op had gedaan. Voor de rest vond ik de geur ook niet heel lekker en ging hij heel snel op.

DSC02770

HEMA Mascara 3D effect – Essence I Love Stage Eyeshadowbase

De mascara vond ik erg fijn, maar of ik hem opnieuw zou kopen, nee. Daarvoor had hij voor mij niet genoeg voordelen. De essence I Love Stage Eyeshadowbase (een hele mond vol!) vind ik heel erg fijn in gebruik. Je doet er maanden mee en ik merk echt dat oogschaduw er langer blijft door zitten. Dit is volgens mij alweer mijn tweede potje en mijn derde is alweer in gebruik. Ja, dit is zeker weten een favoriet! Ik heb er nog nooit een review overgeschreven maar deze zal in een van de komende weken online komen.

DSC02771

Pink Grapefruit Body Butter

Naast dat ik de shower gel in gebruik had, had ik daarnaast ook de body butter. Hij was lekker fris en was net zoals alle andere body butters van The Body Shop heerlijk. Minder ‘butter’ dan de andere body butters, maar wel lekker romig en trekt sneller in dan de body butters die ik in gebruik had.

 

DSC02772

 

Kruidvat Oogmake-up remover 2 phases – Essence Nail Polish Remover  

Last but not least twee removers. De cleansing van het Kruidvat is een make-up remover die ik al maanden in gebruik heb. Haalt heel gemakkelijk waterproof make-up van je gezicht, maar laat door dat die iets olieachtig is een heel dun vettig laagje achter. Voor mij is dat geen probleem, en ik gebruik hem dan ook heel graag, en omdat die natuurlijk maar €2,00 kost. De nagellakremover deed heel goed z’n werk maar had een overheersend misselijkmakende geur. Niet naar Aceton maar een hele zoete geur. Niet lekker omdat als nagellakremover te gebruiken. Maar ondanks dat is die wel opgegaan.

That’s all! Voor nu dan. Ga ik deze weken weer mijn ‘opgemaakt’ doos weer vullen!

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel

5 comments on “Opgemaakt #5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.