DSC03893

 

Ik vond het wel weer tijd voor een opgemaakt artikel. Er zijn al weer genoeg producten opgemaakt om er een artikel over te schrijven. De meeste waren erg geliefd bij mij. Kijk je snel mee naar wat ik op heb gemaakt?

DSC03898DSC03899

Ik begin met twee producten van Lush. De kleine is een bodylotion ‘Celebrate’ die helaas los is gegaan in mijn tas. Waardoor het overgrote gedeelte nu kwijt is. De Lemony Flutter is zoals je ziet niet op maar is niet meer goed. Hij ruikt niet meer naar Lemony Flutter en de kleur is ook helemaal weg. Het is zo jammer dat dit in zo’n grote pot zit want het is maar een jaar geldig! Maar o het blijft een geweldige creme om te smeren. Gelukkig heb er ik nog een pot gekocht die ik ook al heb aangebroken. Ik smeer het elke avond dik op mijn nagelriemen want het is zonde om weer te moeten weg gooien!

Lush lemony Flutter €10,65
Chairty pot Bodylotion 100 gram voor €12,65
Allebei verkrijgbaar bij een van de Lush filialen of online.

DSC03897

Twee reinigingsproducten. De rechter gaat sowieso een of twee flessen in de maand op. Mijn favoriete oogmake-up remover. Ik heb er wel vaker over geschreven in mijn opgemaakt artikelen. Het heeft een olie en een waterachtige laag. Je moet hem even schudden om de twee lagen door elkaar te laten schudden. En haalt mijn oogmake-up er vrijwel compleet af.

De linker is een reinigingsmousse van Nivea. Ik gebruikte hem elke avond en ochtend en heb er ongeveer 3 maand mee gedaan. Dat vind ik toch wel een prestatie voor een mousse. Hij was fijn, niet bijzonder. Ik kreeg het gevoel dat mijn gezicht wel er schoon door werd en dat is volgens mij het belangrijkste bij zo’n mousse.

De reinigingsmousse van Nivea is te koop bij verschillende drogisterijen voor €6,85
De oogmake-up remover is te koop bij het Kruidvat voor €1,99. DSC03895

Ik schreef al een review over deze twee. En nu ze op zijn ben ik nog steeds erg tevreden over ze. De american cream vond ik erg lekker qua geur. De Curly Wurly Shampoo was er verrassend vanwege de structuur die vooral uit kokos bestond. Ik vond af en toe nog wel is wat kokosstukjes in mijn haar. Als ik weer in de Lush ben ga ik zeker weten de American Cream aanschaffen. Een heerlijke conditioner! Het review wat ik over deze twee beauty’s heb geschreven kan je hier lezen.

De Curly Wurly en de American Cream zijn te verkrijgen in een van de Lush Filialen of online. Curly Wurly

 

 

 

DSC03894

Een parfum die helemaal op is gegaan, wauw dat zie ik niet vaak gebeuren! Mijn moeder heeft het over grote gedeelte opgemaakt, dat dan wel weer. Toen hij ongeveer nog 20% had mocht ik hem hebben en heb ik het laatste beetje opgemaakt. Ik ben zelf fan van de Sun serie van Jill Sander. Ik heb de ‘normale’ Sun ook in mijn bezit. De sorbet versie ruikt iets zoeter dan de normale versie. Ik vond hem erg lekker!

De Bruno Bannani Dangerous Woman vond ik daarin tegen niet heel lekker. Hij is voor mij te sterk qua geur dat ik er zelfs misselijk van werd wanneer ik hem droeg. Gelukkig is het een sample want deze ga ik zeker weten niet kopen.

Jill Sander Sorbet is te verkrijgen bij verschillende parfumerieën 100 ml voor € 39,50
Bruno Bannani Dangerous Woman is te verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerieën voor vanaf 20 ml voor €18,00.

DSC03900

Twee dezelfde eyeliners zijn ook opgegaan. Om precies te zijn de liquid eyeliners van Essence. Deze is en blijft een favoriet van mij en zal deze zeker weer opnieuw aanschaffen. De vilten dop vond ik bij de een toch beter dan de andere. Die heb ik dan ook het meest gebruikt van de twee. Dit is de enigste eyeliner tot nu toe die een gehele dag blijft zitten zonder dat de eyeliner gaat vlekken of onder mijn ogen blijft zitten. Hij blijft waterproof zitten, ook na een regenbui of na een huilbui (als je maar niet in je ogen gaat wrijven). Ja een budget topper waar ik heel blij mee ben dat ik hem heb ontdekt!

Essence waterproof eyeliner is te koop bij Kruidvat voor €2,59

DSC03901

Ook zijn er twee mascara’s op gegaan. De een heb ik al zo vaak op gedaan dat het merk van de verpakking is versleten. Volgens mij is die van l’Oreal en volgens mij vond ik hem heel fijn. Ik zeg er volgens bij want het is al weer een tijd geleden dat ik hem op heb gemaakt. De mascara heeft een andere vorm dan de meeste mascaras. Het uiteinde heeft een vorm van een bal waarbij je volgens l’Oreal bij alle hoekjes goed bij kan. En dat was ook echt zo! Ik kon er beter bij dan met andere mascara’s.
De tweede mascara is van Catrice en vond ik daarin tegen wat minder. Deze klonterde heel veel bij mij waar door het aanbrengen heel erg precies moest om geen klontjes te maken.

DSC03902

 

Deze Fortune Shower Cream Scrub van Rituals was echt heerlijk! Het is een echte scrub die op je huid blijft zitten wanneer je scrubt. En de geur die was echt goddelijk! Fris naar sinaasappels en naar citroen. Een frisse scrub die ik helemaal maar dan ook helemaal op heb gemaakt. Het review van de scrub kan je hier lezen.

De Rituals Fortune Scrub is te koop bij een van de Rituals filialen of online en kost €10,00

DSC03896

 

Mijn opgemaakt artikel is niet compleet wanneer er geen producten van The Body Shop zijn opgemaakt. Deze keer is het de Almond Hand & Nail Creme en de body butter van de Early-Harvest Rasberry lijn. De Amandel handcrème was lekker dun voor de zomer, maar voor de winter ben ik toch op zoek naar wat dikkere creme’s. De tube vond ik ook niet altijd even handig. Er komen scheurtjes in door het metaal waardoor het handcrème uit lekt. Ik vond hem ondanks dat toch wel heel erg fijn om te gebruiken. Dit is trouwens de grote versie van de Amandel handcrème.

Er gaat ook bijna altijd een body butter door heen. Deze van de Early-Harvest Rasberry lijn vond ik erg fijn. De geur was zoet naar framboos (dûh!), was dik maar trok voor mijn doen snel in. Handig na het douchen wanneer je je snel wilt aankleden. Morgen wanneer de sale begint haal ik zeker weer een body butter in huis. Want de laatste die ik in huis heb is ook al aangebroken.

De Early-Harvest Rasberry bodybutter en de handcrème zijn te verkrijgen bij The Body Shop. De Almond Hand & Nail Creme is te verkrijgen vanaf 30 ml voor €6,50. De Early-Harvest Rasberry Body Butter is soms te koop tijdens de sale omdat dit een limited edition is.  

Dit waren mijn opgemaakte producten van deze keer. Ik ben benieuwd wat de volgende producten zijn die opgaan!

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel

3 comments on “Opgemaakt #6”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.