DSC05952

Sorry! Dat ten eerste. Ik heb al 2 weken niets meer van mij laten horen. Beetje slordig ook. Echt mijn excuses ervoor! Het had weer iets te maken met school en drukte daar rondom. De laatste weken zijn sowieso al een beetje rommelig vanwege het einde van het schooljaar.

Maar goed, vandaag, morgen en overmorgen heb ik de laatste tentamens van dit schooljaar en dan ben ik waarschijnlijk zo goed als over naar mijn derde jaar! Vandaag (ik schrijf gister op zondag) heb ik de hele dag alleen maar oor het leren ingepland. Ik wordt gelukkig niet zo afgeleid door het weer, want het regent helaas alleen maar. En dat terwijl vandaag toch echt de zomer begint! Voor wat ontspanning tussendoor, schrijf ik wat artikelen vandaag. Zeker geen verkeerde bezigheid dacht ik zo!

Naast dat ik veel met school bezig ben geweest de afgelopen weken, heb ik ook weer het nodige opgemaakt! Het is weer zeker niet te weinig deze keer. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb opgemaakt de afgelopen maand?

 

DSC05954

Kruidvat Sensitive Scheergel met Aloe Vera & Sweet Lemon Shower Gel

De scheergel van Kruidvat beviel goed maar was helaas te snel op gegaan. Ik heb er ongeveer 4 keer mee kunnen doen. Vind ik zelf erg weinig. Het is dan ook wel een kleine verpakking, maar alsnog had ik verwacht dat ik er langer mee zou kunnen doen. Voor vakantie zou ik hem denk ik wel weer opnieuw kopen. Fijn formaat ook om mee op vakantie te nemen.

De douchegel is mijn favoriete geur van The Body Shop. Voor de gene die het nog niet weten. Ik heb lekker lang kunnen gebruiken en heb hem vaak in combinatie met een puff gebruikt voor veel schuim onder de douche. Omdat die helaas niet meer in het assortiment zit zal ik hem niet snel opnieuw kopen. Een goede look-a-like is die van Treaclemoon (waar ik hier een review heb overgeschreven!) . Maar de geur is nooit hetzelfde als deze geliefde van The Body Shop.

DSC05955

Schwarzkopf Anti-pluis Creme & Dove Fresh met komkommer en groene thee

Mijn favoriete haarcreme voor mijn pluizige krullen. Ik zie echt resultaat wanneer ik het gebruik. Het maakt mijn krullen minder pluizig en ik heb het idee dat ik er ook meer mooie krullen krijg door het gebruik ervan. Dit was mijn laatste flesje wat ik had en heb gelukkig deze week weer 4 nieuwe flesjes aangeschaft! Echt top spul!

Ik ben nooit zo weg geweest van deo. En vooral niet van de parfum lucht die je om je heen hangt wanneer je dat spul opspuit. Dit is de enigste deo tot nu toe waar ik dat niet zo bij heb. Hij doet z’n werk goed, en heeft niet een zeer doordringende parfum geur bij zich hangen. Wanneer mijn huidige deo bijna op is zal ik hem zeker opnieuw kopen!

DSC05957

Yves Rocher Beaute des Mains Hand Beauty Care & Sabon Foot Cream

Er gaat om de 2 á 3 maanden wel een handcreme bij mij er door heen. Ik gebruik het de gehele dag door, en vooral heel veel wanneer ik dagen aan het werk ben geweest. ’s Avonds voor het slapen gaan smeer ik mijn handen altijd in. Maakt niet uit wanneer en hoe laat maar dat is een vast ritueel geworden voor het slapen gaan. Deze handcreme van Yves Rocher had een waterige substantie waardoor die snel introk. Hij had een bloemige geur. Fijne basic handcreme. Deed zijn werk maar was niet heel erg bijzonder.

Over de voetcreme heb ik volgens mij wel dik 2 jaar gedaan voor dat die op is gegaan. Het had een aparte gelachtige substantie wat snel introk met een aparte kruidige geur. Het is niet dat ik hem niet heel fijn vond, maar meer dat ik hem vaak niet zag staan wanneer ik hem kon gebruiken. Of ik was het vergeten om op te doen. Denk dat ik daar niet de enige in ben met dit soort producten. Ik heb nu nog een klein tubetje van deze voetcreme in gebruik. Die pak ik er nu wel wat vaker bij dan deze grote pot! Ik ga hem niet opnieuw kopen. Ik vind Sabon daar toch een beetje duur voor, en er zijn nog genoeg creme’s om voor mijn voeten uit te proberen!

DSC05958 DSC05959

The Body Shop Glazed Apple Bodybutter & Lush Lemony Flutter

Ook is er weer een bodybutter opgegaan. Deze geur was perfect voor de winter maar ook voor de lente was hij erg geschikt. Een fijne frisse geur die ik veel na het douchen heb gebruikt. De bodybutters van The Body Shop blijf ik opnieuw kopen. Dat zijn echte blijvertjes voor mij!

Dit is voor mij wel een hoogtepunt hoor. Ik heb voor het eerst een potje Lemony Flutter opgemaakt van Lush. En daar heb ik ook weer vrij lang over gedaan. Dit keer een jaar volgens mij. het volgende potje staat al weer klaar op mijn nachtkastje. Want ook dit smeer ik braaf elke avond op mijn nagels voor het slapen gaan. Wanneer dat potje op zijn eind raakt, sla ik snel een nieuwe in, want het is echt top spul!

DSC05960

Kruidvat 2 phases Oogmake-up Remover & Lush Whoosh Shower Jelly

Voor make-up removers heb ik niet een speciale favoriet. Als het maar goed schoonmaakt wanneer ik het eraf haal. Deze van Kruidvat maakt goed schoon en is vrij basic qua werking. Niet speciaal maar doet gewoon goed z’n werk. Ik koop hem vooral voor de prijs opnieuw. Lekker goedkoop!

Whoosh vind ik zo leuk! Een jelly die je onder de douche gebruikt! Net alsof je met pudding doucht! Echt heel leuk gevonden vind ik. Ik vond hem erg leuk om te gebruiken en ik vind het jammer dat die nu alweer op is! Wanneer ik weer is bij Lush ben neem ik denk weer een jelly mee, maar dan wel in een andere geur en kleur!

DSC05961

Catrice Liquid Liner in 010 Dating Joe Black & Catrice Glamour Doll Volume Mascara

Van de liquid liner heb ik ondertussen alweer 2 van opgemaakt ondertussen. Dat geeft al weer aan hoe fijn ik hem vind! Ik heb ook alweer een volgende in gebruik. Met het viltenpuntje kan je precieze lijntjes zetten en hij is ontzettend zwart. Hij blijft bij mij met oogschaduw en oogschaduwprimer de hele dag zitten.

Ik heb volgens mij wel eerder aangegeven dat ik op zoek ben naar de fijnste mascara die er. Deze was dat niet. Hij maakte spinnenpoten bij mij toen ik hem vaker had gebruikt en ik vond hem gewoon qua werking totaal niet fijn. Deze ga ik niet opnieuw kopen.

DSC05962

Catrice Ultra Fine Ink Liner Waterproof & NYC Lipstain 10 H 

De eyeliner vond ik niet fijn in gebruik. De haren van het kwastje gingen na verloop van tijd scheef staan waardoor je eyeliner op je ooglid had staan in plaats van boven je wimpers. Nee, ik blijf het voorlopig houden bij het viltenpuntje van hetzelfde merk.

De lipstain is uitgedroogd en hik gooi hem daarom ook weg. Dit was ook beetje een miskoop. Ooit gekocht omdat het er leuk uitzag. Hij bracht alleen niet gelijk aan qua kleur en daarbij was die ook erg onhandig in aanbrengen.

DSC05963

Lush Tea Tree Toner Tab

Ik wist helemaal niet meer dat ik deze nog had liggen en heb hem door het opruimen ontdekt. De tab heb ik gebruikt tijdens het stomen van mijn huid boven een bak met heet water. Ik merkte dat mijn huid veel zachter werd maar dat dit na een dag ook al weer weg was. Het knapte mijn huid wel op en merkte ook echt de dagen erna dat ik minder last had van onzuiverheden. Ik ga hem opnieuw kopen zodra ik weer bij Lush ben! Voor een euro vond ik hem wel erg fijn!

DSC05964

Jeetje, er is wel weer genoeg op gegaan de afgelopen maand (of 2?). De spulletjes heb ik met liefde gebruikt. Ik ben nu alweer benieuwd wat ik de komende maand op ga maken!

Wat heb jij voor het laatst met veel liefde opgemaakt?

Liefs,
Merel

 

1 comment on “Opgemaakt #8”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.