DSC07358Er is weer genoeg opgemaakt afgelopen 2 maanden (!). Ik laat je vandaag zien wat ik allemaal heb opgemaakt met een kleine beschrijving wat ik van de producten vond.

DSC07355

The Body Shop Absinthe Purifying Hand Creme & United Colors Of Benneton Essence of Woman

Er gaat altijd wel weer een keer een handcreme bij mij op. Niet zo gek ook, ik gebruik het elke avond. Deze van The Body Shop was fijn maar wel heeel er dun. Niet perse een favoriet. De geur was ook niet erg favoriet bij mij. Ondanks dat wel opgemaakt!

Volgens mij is het een Eau De Toilette. En heeft het wel drie verschillende eigenaren gehad (een vriendin van mijn moeder, mijn moeder en toen ik). Nu is ‘ie op! Ik vond het een fijn fris geurtje die ik heel veel overdag heb gedragen. Hij was fijn maar ook dit was ook niet een favoriet van mij.

DSC07354

Guhl Pluiscontrole & Veerkracht Crème conditioner & Kneipp Douchegel Lebensfreude

De Guhl conditioner heb ik al meerder malen opgemaakt. Dus je kan wel nagaan wat er ik van vind. De Kneipp Douchegel heb ik in Bremen gekocht vandaar Duitse opdruk. Ik vond hem fijn in gebruik en had een frisse citroengeur. Hij was ideaal voor na het sporten.

DSC07353

Nivea Herstellende Nachtcrème & hydraterende dagcrème

Omdat smeren nooit verkeerd kan en je niet vroeg genoeg kan beginnen daarmee had ik deze twee van Nivea gekocht. De Nachtcrème was lekker dik en de dagcrème was een prima crème voor overdag. Met allebei niks mis mee, maar ik denk niet dat ik ze gauw weer opnieuw zou gaan kopen.

  DSC07352

The Body Shop Smokey Poppy Seed Scrub &Kneipp Suger Body Scrub

De Smokey Poppy Seed Scrub vond ik heel erg fijn in gebruik. Het heeft een aparte kruidige geur, maar vond hem daardoor niet onprettig in gebruik. Hij is trouwens een olie scrub, wat ik niet altijd even handig vond. Het is een milde scrub die ik niet zo gauw opnieuw zou gaan kopen.
De Kneipp Scrub was echt super! Dit is zeker een nieuwe favoriet van mij! Door de suiker is hij erg grof en daardoor kan je er heel erg goed mee scrubben. Naast suiker zit er ook nog olie in, die je huid verzorgt. Je hoeft na dat je gedoucht hebt niet meer je huid in te smeren met bodylotion of butter want hij is dan al super gevoed!

DSC07351

Kneipp Douche Foam Nachgeküsst & Etos Douche Foam in Lime&Carambula

Ik ben sinds een tijdje gek op foams voor onder de douche. Het voelt luxe en zacht aan en als je het goed doet kan je er ook nog best lang mee doen. Die van Etos vond ik stiekem nog wat fijner dan die van Kneipp. Als je die van Kneipp gebruikte kwam er een soort gel uit wat daarna een foam vormde. Vond ik niet altijd even prettig want het voelde altijd een beetje koud aan. De Etos Foam vond ik heel erg fijn in gebruik! Daar kwam wel echt schuim uit als je hem indrukt. ook deze rook erg fris naar Limoen en vond ik ook heel erg fijn om na het sporten te gebruiken.

DSC07356

Voor twee maanden vind ik dit niet echt heel veel. Gelukkig hoeft dat ook niet, maar dan nog.Ik had misschien ergens verwacht dat het meer zou zijn, haha. De Douche Foam van Etos ga ik zeker nog een keer opnieuw kopen die is zo fijn! Natuurlijk ook de Guhl conditioner maar dat is geen nieuws meer.
Eigenlijk had ik ook de reiniger Herbalism opgemaakt van Lush maar die heb ik al ingeleverd voor een vers masker waar je het review hier van kan lezen!

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel

1 comment on “Opgemaakt #9”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.