DSC06746

Er is de laatste tijd weer genoeg moois opgemaakt en vond het daarom wel weer tijd voor een opgemaakt artikel. Dit keer veel verschillende producten, van shampoo tot zelfs een parfum! Ben je benieuwd wat ik de afgelopen maand heb opgemaakt? Kijk dan vooral mee.

DSC06747

Guhl Pluiscontrole& Veerkracht Shampoo en conditioner

Mijn favoriete combinatie van shampoo en conditioner. Als ik het goed heb is dit de tweede keer dat ik ze allebei heb opgemaakt. De shampoo en conditioner helpen voor mij echt om pluis haar uit mijn krullen te voorkomen en daarbij maakt het mijn haar ook nog is heel zacht. Ik heb het idee dat mijn haar ook echt wordt schoongemaakt door deze twee haar producten.  Ik heb van allebei al weer een nieuwe in gebruik en ben zeker van plan om ze later weer opnieuw te kopen.

 

 

DSC06748

 

Sabon Foot & Hand crème

Deze twee mini producten kreeg ik vorig jaar in een pakket voor sinterklaas. Van de handcrème heb ik al eerder een full size opgemaakt en vond hem erg prettig in gebruik. Van de voetcrème heb ik ook al eerder een pot opgemaakt. En deze beviel mij ook heel goed. Ik heb ze met veel plezier gebruikt maar zal ze niet snel opnieuw kopen. Daarvoor vind ik Sabon af en toe toch iets te prijzig, en er zijn genoeg andere crème’s om te proberen.

 

 

DSC06749

Garnier Micellair Reinigingswater & Nivea Reiningslotion

Ik gebruik vrijwel elke dag make-up, en haal het ook elke avond weer van mijn gezicht af. De Micellair Reinigswater van Garnier beviel mij erg goed. Ik kreeg zonder al te veel moeite (lees: boenen)  de make-up van mijn gezicht af. Wat ook heel fijn is, is dat er wel 400 ml aan product in de fles zit. Je hoeft maar heel weinig te gebruiken en daar door doe je er heel lang mee. Ik heb er volgens mij wel een halfjaar mee gedaan.

Met de Reiningslotion van Nivea was ook niets mis mee maar vond ik toch iets minder fijn dan die van Garnier. Hij prikte af en toe in mijn ogen en moest toch wat meer moeite doen om mijn make-up er af te halen dan bij die van Garnier.

DSC06751

The Body Shop Dragon Fruit Lip Butter & Spiced Vanilla Lip Balm

Niet op maar wel af. Ik heb de Spiced Vanilla Balm volgens mij al een jaar of 4 in gebruik en de lipbutter een jaar of 3. Tijd voor vervanging. Ik heb ze wel veel gebruikt maar zijn helaas nog niet op gegaan. Van de Dragon Fruit Lip Butter kreeg ik ook gek genoeg heel erg dorst als ik hem op had gedaan.

DSC06752

Schwarzkopf Anti-Pluis Crème & The Body Shop Tree Tree Skin Clearing Foaming Cleanser

De Schwarzkopf Anti-Pluis Crème is voor mij echt en musthave voor na het douchen. Hij maakt samen met de shampoo en de conditioner die ik gebruik mijn haar echt veel minder pluizig. Dit product gebruik ik vrijwel elke dag, en er gaat daardoor zeker een fles per maand er door heen. Echt een heel fijn product als je op zoek bent naar een crème die voor minder pluis zorgt.

De Tea Trea Clearing Foaming Cleanser (Een hele mond vol!) stond al een hele lange tijd in de badkamer. Ik heb hem denk ik daar ook al een jaar laten staan. Omdat ik nu de reiningsklei van Lush gebruik stond deze een beetje te verpieteren. Daarom heb ik hem de afgelopen weken wat meer gebruikt dan anders zo dat ik hem na dat die op was weg kon gooien. En gelukkig heb ik hem kunnen opmaken. Een fijn product wel, maar ik gebruik hem het liefst een keer per dag. Omdat die best wel uitdrogend kan werken door de Tea Tree.

DSC06753

The Body Shop White Musk Eau De Toilette

Veel producten van The Body Shop opgemaakt dit keer zo te zien. De White Musk is een draagbare geur voor overdag. Hij ruikt naar de typische White Musk geur die ze verkopen bij The Body Shop. Een zachte geur waar je wel van moet houden. Wanneer die ooit weer een keer in de sale beland ga ik hem zeker opnieuw kopen. Voor nu maak ik eerst de andere parfums op die ik nog heb staan.

DSC06754

Catrice Liquid Eyeliner in 01 Dating Joe Black & Max Factor Masterpiece Transform in Brown

Over de Catrice Eyeliner hoef ik maar weinig woorden aan vuil te maken want volgens mij komt die vrijwel elke keer in mijn opgemaakt terecht. Een super fijne eyeliner die strakke lijnen kan trekken met een vilten puntje. Deze was op en het puntje was helaas een beetje kapot aan het gaan. Tijd voor vervanging!

De MaxFactor Masterpiece Transform mascara was eigenlijk een miskoop. Ik had hem namelijk gekocht in het bruin in plaats van dat ik dacht dat ik een zwarte had gekocht. Ondanks dat was die wel fijn in gebruik en kreeg ik echt volumineuze wimpers van. Ik onthoud hem wel voor de volgende keer dat ik mascara nodig heb.

DSC06755

Ik heb weer genoeg afgelopen maand opgemaakt zo te zien. Erg leuk om bij te houden wat ik  in een maand op hebt gemaakt. Zo heb ik namelijk helemaal niet het idee dat ik nou zoveel heb opgemaakt in een maand, maar dat blijkt toch anders te zijn in werkelijkheid.

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel 

4 comments on “Opgemaakt #9”

  1. Hoi Merel,
    Klein vraagje, ik zie dat je anti pluiss creme van schwarzkopf gebruikt. Zelf is het ook absoluut mijn favoriet alleen is het jammer genoeg niet meer te krijgen. Heb jij misschien een goede vervanging gevonde met hetzelfde resultaat??:)

    • Ik koop nu zelf bij de DM in Duitsland af en toe een fles wanneer ik daar ben. Anders is R&B van Lush ook erg goed. Maar die is helaas best prijzig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge