dsc09378

Er is genoeg opgegaan de afgelopen tijd! Ook heb ik een aantal producten op reis op gemaakt. Die heb ik niet mee genomen naar huis. Daar zat bijvoorbeeld een setting spray van Etos bij en zonnebrand crème van Australian Gold. Het is dit keer niet heel veel speciaals. Vooral heel veel voor het haar en spullen voor onder de douche zijn opgegaan.

dsc09387

L’Oréal Super Liner Perfect Slim | Maybelline Lash Sensational Luxurious | Lush New Charity Pot

De eyeliner vind ik heel fijn. Heeft een heel fijn puntje waardoor je heel precies je eyeliner kan aanbrengen. De mascara heb ik eigenlijk al veel te lang in gebruik gehad. Ik heb hem gekocht in Duitsland toen ik daar nog op stage was. Dat is al bijna een half jaar geleden. Moet je na gaan. Dus nu braaf om de 3 maanden mijn mascara verwisselen. De New Charity Pot van Lush heb ik voor 2 euro ooit een keer gekocht maar heel weinig gebruikt. Hij is nu gelukkig wel op. Hij is heel vet waardoor die heel fijn is wanneer je een droge huid hebt.

dsc09386

Lush Herbalism & Lemony Flutter

Hier hoef ik weinig over uit te leggen. Twee favorieten die volgens mij wel bij elke opgemaakt artikel aanwezig zijn. Twee hele fijne producten die ik steeds maar weer opnieuw koop.

dsc09385

Etos Scheergel | Treacle Moon Those Lemonade Days

De scheergel bleek voor een mannenhuid te zijn. Maar ik wilde hem gewoon mee voor op reis. Ik vond hem niet fijn in gebruik. Hij gleed van mijn huid af wanneer ik mijn benen bijvoorbeeld wilde scheren. Ik ga deze niet opnieuw kopen. Volgende keer maar eentje van Gilet. De Treacle Moon douchegel heb ik al wel eerder gekocht. Ik vind persoonlijk deze het fijnst van de hele Treacle Moon collectie. De rest van de geuren vind ik te zoet (en dat zegt wat, want normaal gesproken houd ik wel van zoete geuren voor onder de douche). De met citroen vind ik erg lekker!

dsc09383

Schauma Repair en Pflege | Garnier Miscellair Water Reisverpakking

De Schauma is niet meer te koop in Nederland. En heb ik dan ook uit Duitsland gehaald. Hij is fijn maar ik heb nu een fijnere creme gevonden voor mijn haar. Daar komt in de loop van de weken (wanneer ik tijd heb) een artikel van online. De Garnier Misceallair water vind ik heel fijn in gebruik. De reisverpakking is prima voor op reis. Ik heb er meer dan een maand mee kunnen doen. Dus voor een paar weken op reis kan je prima zo’n kleine verpakking meenemen.

dsc09382

The Body Shop Pepermint Cooling Foot Lotion | Kruidvat voet- en beengel

Omdat ik heel veel loop voor mijn werk en stage verzorg ik mijn voeten elke avond goed. Deze twee voetcrèmes waren heel fijn in gebruik vond ik. Ik vond die van The Body Shop nog wat fijner dan die van de Kruidvat. Die van de Kruidvat ga ik niet snel weer opnieuw kopen. Ik vond de verkoelende werking niet altijd even fijn.

dsc09380

Guhl Pluiscontrole Shampoo & Conditioner

De Guhl shampoo en conditioner komen vaak genoeg voorbij in mijn opgemaakt artikelen. Fijne producten voor krullend haar. En ga ik in de toekomst zeker opnieuw kopen. Alleen koop ik ze altijd wel in de aanbieding. Anders vind ik ze wat te duur.

dsc09379

Er is weer genoeg op gegaan zoals je ziet. Ik vind het zelf altijd heel jammer als er spullen van de Lush opgaan. Die vind ik zo prettig in gebruik. Vooral de Lemony flutter wordt elke avond trouw gesmeerd. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende opgemaakt. Ik vind dit soort artikels altijd een van de leukste om te maken.

Wat heb jij voor het laatst opgemaakt?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.