DSC06864

Helaas begint de zomer op zijn eind te raken en wordt het weer herfst! Een seizoen wat laat in zien dat we weer warme truien en fijne jassen mogen gaan dragen.
Ik vind het zelf wel een fijn seizoen. Stiekem liggen de pepernoten namelijk alweer in de winkel en kan je lekker op de bank zitten ’s avonds met een goed boek, warme chocolademelk of met een serie van Netflix (wat ik de laatste tijd heel graag doe!). Maar om nog even vast te houden aan de zomer heb ik laatst dit super mooie spijkerblousje gekocht. Iets wat ik altijd in gedachten had om te kopen. En omdat het al een tijd geleden was dat ik een outfitpost heb gepost vond ik het vandaag wel weer tijd voor. Kijk gauw mee!

DSC06869

Blouse VILA | T-shirt C&A | Broek Pieces | Sneakers Nike 

Mijn kledingstijl is vooral te omschrijven als casual en sportief. Ik ben dol op sneakers en dol op basic kledingitems. Ik voel me heel fijn in een broek en je zou mij dan ook niet vaak in een jurkje zien. Kleding moet voor mij vooral comfortabel zitten en ik moet mij er fijn in voelen. Dit is precies zo’n outfit waar dat allebei in zit. Ik zou het naar school kunnen dragen maar ook gewoon voor als ik een dagje thuis ben of een dag weg ga. Een echte ‘Merel’ outfit.

DSC06904

DSC06891

De blouse is voor mij wel een heel speciaal item. Omdat ik werkelijk nooit blousjes draag (na ja op een uitzondering na dan). Deze blouse zit super fijn en heeft drukknoopjes waar door je hem ook nog dicht zou kunnen dragen. Ik doe dat bij mij niet. Staat bij mij niet mooi vind ik, mede dankzij mijn brede schouders.

Ik draag ook nauwelijks sieraden. Omdat dit niet handig is met werk maar ook omdat ik er bijna nooit aan denk. Wel heb ik gaatjes in mijn oren maar ik draag eigenlijk alleen met op stap gaan oorbellen in. Het horloge draag ik wel heel erg vaak. Past vrijwel overal bij en gebruik ik vaker dan dat ik op mijn mobiel kijk hoe laat het is.

DSC06884

Ik draag altijd maar dan ook altijd mijn Roshe Runs als ik de deur uit stap. Ze lopen als wolkjes en ik kan ze echt iedereen aanraden! Als deze oud en versleten zijn ga ik ze zeker opnieuw kopen. Het zijn net zoals All Stars naar mijn idee. Het zijn wat dat betreft echte blijvertjes.

DSC06907

Spontane foto’s zijn het leukst! Vind ik dan. Maar goed, ook al verlang ik wel weer naar de tropische temperaturen van deze zomer vind ik het stiekem ook niet heel erg dat de herfst zijn intrede doet. Ieder seizoen heeft zijn charme natuurlijk. Met deze outfit ben ik zowel voor de zomer als voor de herfst klaar. Het kan in beide seizoenen wel!

Heb jij een spijkerblouse in je bezit?

Liefs,
Merel 

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

1 comment on “Outfit Of The Day: De Spijkerblouse”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge