Hee daar! Ik ben Merel, 20 jaar oud en woon in het Noorden van het land. Sinds ik mij kan herinneren heb ik al een passie voor make-up. Sinds kort is daar ook reizen bij gekomen. Reislustig en vol dromen ben ik. Spontaan, ambiteus en heb het beste met iedereen voor.

Zoals je ziet heet mijn blog Beautycurls. Waarom vraag je je af? Omdat mijn blog het grootste gedeelte over beauty gaat. Ik vind het leuk om nieuwe producten uit te proberen en te testen, maar ook producten die ik al langer gebruik met liefde op te maken. ‘curls’ is afgeleid van mijn krullende haar.

 

DSC02572

Beautycurls is ontstaan omdat ik het leuk vind om te schrijven. Ik wil je graag via mijn blog een kijkje geven in mijn leven en mijn passie voor make-up en verzorgingsproducten laten zien. Ik blog alleen met plezier. Ik zet om de dag een artikel online. Omdat ik zelf wel kwaliteit boven kwantiteit wil houden. Ik blog ook alleen als ik er heel veel plezier uit kan halen. En dat doet mij goed. Niet moeten maar mogen. 

Ik studeer nu voor MBO verpleegkundige en zit in mijn laatste jaar. Ik heb al twee keer stage mogen lopen in de ouderenzorg. Beschermd wonen op een dementerende afdeling en in mijn tweede jaar in een verzorgingshuis. Ik heb afgelopen jaar stage mogen lopen in Duitsland. Het was een pittige periode, maar kijk er ondanks alles toch trots op terug dat ik daar stage heb gelopen. Nadat ik mijn diploma heb gehaald wil ik graag nog door studeren om HBO-V te halen. Hopelijk lukt het en anders ga ik gewoon met veel plezier aan de slag met werken. Maar daar zijn we tot nu toe nog lang niet. 

Op dit moment werk ik vooral in het weekend en vakanties in een verpleeghuis waar ik als verzorgende-IG werk op een gesloten dementerende afdeling. Erg leuk en afwisselend werk!  

Als je vragen opmerkingen of contact met mij wil, kan jij mij altijd mailen naar mijn email-adres:
info@beautycurls.nl

Verder kan je mij volgen op:
Twitter
Instagram

Wilt u als bedrijf contact met mij opnemen voor een samenwerking dan kunt u mailen naar mijn emailadres:
info@beautycurls.nl

1 comment on “Over Merel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.