wpid-20150909_195922.jpg

Ik vond het wel weer tijd voor een update van mijn kant. Er is namelijk veel gebeurd en er staat voor dit najaar nog genoeg op de planning. Daarom leek het mij voor vandaag wel een goed om even te delen wat er allemaal in mijn leven gebeurd.

Nieuw schooljaar, nieuwe kansen!

Ik zit alweer 3 weken op school, die weken zijn voor mij echt voorbij gevlogen! De vakantie ligt voor mijn gevoel al ergens ver weg in dit jaar en de herfst komt er voor mijn gevoel nu toch echt aan… Ik ben alweer begonnen met mijn derde jaar mbo-verpleegkunde. Nog twee jaartjes te gaan en ik heb mijn diploma als verpleegkundige! Dat voelt aan de ene kant raar maar aan de andere kant bied het ook weer kansen. Want ik wil na dat ik het mbo heb afgerond door naar het HBO. Dat duurt nog een tijdje. Eerst dit jaar maar eens is afronden. Ik heb nu de eerste twee perioden school en de laatste twee perioden stage. Ik zie erg naar dit jaar uit, maar ben wel een beetje bang voor de 20 weken stage. Hopelijk krijg ik een leuke plek waar ik 20 weken lang met plezier stage kan lopen. Maar dat zien we in het nieuwe jaar wel weer!

Druk, druk en nog is druk.

Naast school ben ik ook druk met mijn blog. Die staat weer op een hoger pitje en ben ik van plan om naast school in ieder geval een uur per dag er mee bezig te zijn. En dat is voor mij op dit moment goed te doen.

hardlopen

Ook probeer ik 2 tot 3 keer per week te sporten. Naast dat ik roei ben ik nu ook begonnen met Evy, een Belgisch sportprogramma waardoor je als het goed is in 10 weken 5 km makkelijk kunt lopen. Ik heb net dinsdag les 1 er op zitten en vanavond begin ik met mijn tweede les. De eerste les was verrassend goed te doen en ben dus heel erg benieuwd naar mijn tweede les. Hier wil ik best een update van geven als ik wat verder ben met de lessen.

Ook probeer ik zoveel mogelijk te werken en pas ik af en toe ook nog is op op mijn oppaskinderen. In het weekend probeer ik te werken en doordeweeks pas ik op wanneer de ouders mij nodig hebben.

En natuurlijk heb ik mijn sociale verplichtingen bij de roeivereniging en spreek ik af en toe af met vriendinnen. Op stap gaan of juist een avondje gezellig samen chillen en thee drinken.

Het is allemaal goed te doen en ben blij dat ik naast school ook andere dingen te doen heb.

Ik ben donor geworden!

Deze zomer had ik opeens het ingeven dat ik graag donor wilde worden. En om het woord bij de daad te geven heb ik actie ondernomen en heb ik mij ingeschreven als bloed en orgaan donor. Mijn eerste buisjes bloed heb ik al afgegeven bij Sanquin en daar krijg ik nog de uitslag van om te kijken of ik bloed mag geven en wat mijn bloedgroep is. Naast bloed donor ben ik ook een ‘gewone’ donor geworden. Dat houd in dat ik een pasje bij mij draag waar op staat wat ik weg wil geven wanneer ik overlijd. Ik vind het zelf erg belangrijk om mensen te helpen wanneer dit kan. Daarom heb ik mijzelf opgegeven als donor.

Stage in het buitenland?

Het duurt nog wel eventjes maar ik ga waarschijnlijk stage lopen in het buitenland! Ik heb mij opgegeven om in Bremen in Duitsland stage te gaan lopen. Ik vind het allemaal best spannend omdat het nog niet echt duidelijk is waar ik nou precies ga stage lopen. Ik heb mij opgegeven voor een verpleeghuis in Bremen maar er is nog geen bevestiging of dat ook echt gaat gebeuren. Ik heb voor een verpleeghuis gekozen zodat ik in mijn vierde jaar meer kans heb om stage te kunnen lopen in een ziekenhuis hier in Nederland. Als er meer duidelijk is zal ik dat zeker melden. Voor nu weten jullie dit :).

Zo, weer even bijgepraat. Hopelijk vond je het leuk om te lezen wat er allemaal bij mij is gebeurd of wat er nog gaat gebeuren. Ik vind het in ieder geval leuk om jullie zo op de hoogte te stellen!

Heb jij nog leuke of bijzondere plannen voor dit najaar? 

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge