Het is alweer een tijdje zomer. Mijn favoriete seizoen samen met de lente. Ik ga deze zomer dan wel niet op vakantie maar hoop stiekem toch dat het mooi weer is op de dagen dat ik vrij ben. Want een zomer in Nederland is nooit hetzelfde. Of als het niet zo mag zijn, op een mooie nazomer in september. Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit! De producten die ik je laat zien zijn stuk voor stuk spullen waar ik niet zonder kan deze zomer. Vandaag laat ik je zien wat ik zoal het liefst in de zomer allemaal gebruik!

Haarelatiekjes

Met stipt op een staat het haarelastiek. Als ik iets vervelend vind is het wel een zwetende nek en haren die aan je nek vast plakken. Ik draag dan ook het liefst mijn haar in een knot in de zomer. Misschien zonde van die krullen. Maar ik vind het ook niet prettig om met een vieze zweterige nek rond te lopen. Elastiekjes zijn echt life voor mij in de zomer.

Nivea Onder de douche Body Milk

Hier kon je dinsdag al een review van lezen. Sinds ik hem gebruik is hij onmisbaar geworden wanneer ik onder de douche ga. Een heerlijke body milk die makkelijk in gebruik is. Na gebruik voelt mijn huid zacht aan en ruik ik heerlijk naar de oude Nivea geur. Heerlijk! Vooral wanneer je een dagje in de zon bent geweest en je huid wat droger dan normaal is, is dit echt heel fijn.

Dove Deo

Ik ben zo’n iemand die bijna geen deo gebruikt. Ik zweet normaal dan ook echt niet veel. Alleen wanneer ik sport of in de zomer, wanneer het warm is. Daarom gaat het in de zomer harder met de deo’s die ik gebruik dan in de winter. Mijn ultieme favoriet is die van Dove met komkommer en groene thee. Ruikt heerlijk fris.

Pafum – Jill Sander Sun

Parfum gebruik het liefst het hele jaar door. In de zomer het liefst wat lichtere geuren. En in de winter het liefst ietsje zwaardere. Jill Sander heb ik al een hele tijd en wil ik deze zomer graag gaan opmaken. Een heerlijke geur voor een zomerdag!

BB Cream Van Cenzaa

Wanneer het warm is gebruik ik het liefst zo weinig mogelijk make-up. Het zweet anders toch van m’n gezicht af. Deze BB Cream van Cenzaa heeft ook nog is een spf factor in zich. Handig vind ik voor de dagen waarop de zon schijnt! Ben je toch nog ingesmeerd voor de zon.

Mascara van Maybelline

Wat ik altijd gebruik is mascara. Hoe warm het is. Er is altijd wel een laagje mascara te vinden op mijn wimpers wanneer ik make-up wil dragen. Deze van Maybelline is mijn ultieme favoriet wat betreft mascara’s. Hij separeert, brengt volume met zich mee en geeft daarnaast ook wat lengte. Alles wat ik wil zien in een mascara.

Voetcrème van Kneipp

De aankomende maand ga ik niet op vakantie. Maar ga ik vooral veel werken bij mijn nieuwe werk. Ik loop veel op mijn werk en vind het daarom ook belangrijk om mijn voeten goed te verzorgen. Ook als ik op vakantie zou gaan zou ik dat doen. Wanneer ik ’s avonds mij heb gedoucht en mijn bedje in kruip smeer ik voor het slapen gaan altijd een laagje voetcrème op mijn voeten. Want je voeten zijn ook heel belangrijk om goed te verzorgen! Deze van Kneipp ruikt heerlijk en mijn voeten worden er lekker zacht van. Weg eelt en droge plekken!

Dit waren mijn producten die ik het liefst deze zomer gebruik. Het zijn echt mijn ultieme favorieten. Ik hoop dat het nog wel een beetje zomer wordt deze maand. Want dat wisselvallige weer is niet echt aan mij besteed.

Welk product gebruik jij graag deze zomer? 

Liefs,
Merel

 

 

3 comments on “Producten waar ik niet zonder kan deze zomer”

    • Dankje! Voetcrème is echt heel fijn wanneer je onder de douche bent geweest. En je voeten krijgen heel wat te voortduren door de dag heen dus moet je eigenlijk extra lief voor zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.