Het leek mij wel tof om mijn random favorieten te laten zien van dit moment. Van beauty tot kleren en van muziek tot eten. Ik weet niet wanneer ik het steeds laat zien maar ik wil het wel laten terug komen op mijn blog. Hier komen mijn 5 favorieten van dit moment. Dit nummer hierboven is ook een favoriet van mij, Louise van Gers Pardoel. Heerlijk nummer luister maar even voor dat je naar mijn favorieten gaat :). Hier zijn mijn 5 favorieten van dit moment.

DSC01088

Als eerst ben ik helemaal fan van mijn nieuwe horloge. Ik heb hem nu ongeveer een maand en heb hem gekocht op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam. Hij past vrijwel overal bij, en het is echt een tijdloos model.

Sinds donderdag is dit mijn favoriet. Ik heb hem al vaker op de radio gehoord maar ik wist steeds maar niet van wie die was en hoe die heette. Maar ik ben er toch achter gekomen. Zeker even luisteren zou ik zeggen!

DSC01089

Deze ketting is op dit moment ook een favorietje. Het enige nadeel is dat die best zwaar om je hals is, maar hé, hij is wel heel erg leuk! En wie mooi wilt zijn…

DSC01093

Nagellak, ook een favoriet. Niet perse deze nagellak die ik hier boven op heb. Gewoon, nagellak in het algemeen. Ik begin steeds meer een nagellak te kopen en op te doen. I like!

DSC01096

En als laatste mijn favoriete parfum van dit moment. Het is Sun van Jill Sander. Nu ik dit schrijf (dit heb ik afgelopen vrijdag geschreven) schijnt de zon helaas niet. Maar afgelopen week heeft die volop geschenen. Een zomers luchtje die totaal niet zwaar is. Een typisch Jill Sander geurtje. Ruik hem maar is als je in de parfumerie bent.

Dit waren mijn favorieten van dit moment. De volgende keer mag het wel wat diverser van mij, haha.

Wat is op dit moment een favoriet van jou?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.