DSC01778

Er zijn nog geen reviews geschreven over de favorieten die vandaag voorbij komen. Die komen er zo snel mogelijk aan! Maar ik kon het je niet onthouden om ze aan je voor te stellen. Stuk voor stuk zijn ze sinds een tijdje favoriet van mij! Kijk je mee om te zien welke items het zijn? 

 

DSC01841

De Rituals Fortune Scrub heb ik in Groningen gekocht toen ik een dagje weg was met blog vriendinnetje Dana. Alweer 3 week geleden! De Fortune Scrub is de fijnste scrub die ik tot nu toe heb ontdekt. De scrub deeltjes blijven liggen op je huid, en je spoelt ze er niet zo snel van af. Ook de geur van deze scrub is goddelijk!

 

 

DSC01377

Het W7 In The Buff palette heb ik al een tijdje. Maar is sinds ik hem in huis heb een favoriet! Je kan er zowel zware als lichte looks mee maken voor elke dag. Een ontzettend handig palette in een leuk tinnen doosje. Ja, dit is ook één van mijn favorieten.

DSC01882

Het blog boekje is alleen al om zijn uiterlijk een favoriet. Kijk dan hoe vrolijk! De binnenkant is handig als ik dingen wil opschrijven die ik niet moet vergeten om te doen of om inspiratie in op te schrijven. Ja, dit is ook weer een favoriet van mij!DSC01904DSC01908

In de zomer draag ik liever wat lichtere zomerse kleurtjes dan donkere. Want he, het is tenslotte zomer, en dan ga je niet met donkere kleurtjes op je nagels lopen. Dit kleurtje van Essence heet: ‘that’s what i mint!’. Een leuke naam voor zo’n mint groen/blauw lakje. Ja, deze ga ik denk ik nog veel dragen! Als ik niet moet werken :).  DSC01909

 

Zomerse make-up! Ik hou er nu van om niet te veel op mijn gezicht te doen. Eigenlijk alleen maar wat lichte oogschaduw, mascara, eyeliner, en een beetje lipstick. Geen foundation of concealer, nee! Gewoon lekker natuurlijk voor de rest en lekker bruin kleuren in de zon!

En als laatst dit leuke nummer, draai ik sinds gister non-stop! Vooral het leuke deuntje op de achtergrond dat klinkt als een xylofoon vindt ik leuk haha. Ik hoorde hem laatst op de radio toen ik terug kwam van werken. Echt een ontzettend leuk nummer vind ik!

Wat is op dit moment bij jou favoriet?

Liefs,
Merel

2 comments on “Random Favorites #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.