DSC04238

Ik snap niet dat ik deze BB cream nog nooit geriewd heb. Ik heb er nu al twee tubes van leeg gemaakt en ben alweer begonnen aan mijn derde. Ik kan je dus vertellen dat ik gek ben op deze BB Cream van The Body Shop. Meer weten waarom ik deze zo fijn vind? Lees dan mee!

DSC04283

Zoals ik al wel eerder aan heb gegeven op mijn blog. Ik ben fan van de hele Tea Tree productlijn van The Body Shop. De Tea Tree huidverzorgingslijn bestaat niet alleen uit face washes en dag en nacht crèmes ook uit een 3 verschillende BB Creams. Ik heb de middelste van de 3 kleurnummer 02. De verpakking van de lijn geeft ook echt een sfeertje dat het van een plant komt door de bladeren die op de achtergrond staan en de groene kleuren.

 

DSC04239 DSC04240

De verpakking van de BB cream is een knijp tube. Ik vind dit fijn zo krijg je er het meeste uit en het is ook nog is hygiënisch. Met de klikdop kan je de tube ook nog is goed afsluiten.

DSC04241 DSC04242

De kleur is voor mij perfect. De BB cream voelt echt aan als een dikke creme. Smeert wel heel erg fijn uit. Zoals je ziet op de laatste foto zie je de BB cream helemaal niet meer zitten.

DSC04244

Zonder BB cream.

 

DSC04251

Met BB cream.

DSC04260

 

Met concealer, poeder, mascara, oogschaduw, eyeliner en blush.

Waarom ben ik fan van de Tea Tree BB cream? Nou heel simpel. Het geeft voor mij een goed dekkend resultaat. Hij smeert makkelijk uit en ik heb het idee dat die ook nog een beetje voedend is voor mijn huid. Op de verpakking van de BB Cream staat dat hij flawless zou moeten zijn. Bij mij is die dat echt niet, maar dekkend is die wel. Ik heb het idee dat ik ook nog minder puistjes van deze BB cream krijg. Van andere wordt mijn huid sneller vet en krijg ik plekken die juist heel droog worden, niet erg fijn. Bij deze heb ik dat totaal niet. Ik voel hem ook totaal niet zitten als ik hem op heb.

DSC04286

Ik gebruik tegenwoordig een kwast om mijn BB cream aan te brengen. Ik gebruik een dubbele kwast van de H&M waaraan een blush en een foundation kwast aan zit. Hij is fijn is gebruik en brengt niet streperig aan! Even een tip tussendoor :).

 

 

DSC04285

Dit is zoals ik al zei mijn 3e tube alweer. Ik snap niet waarom ik niet eerder over dit product heb geschreven want hij is zó fijn in gebruik. Voor mij precies de goede kleur die mijn huid nodig heeft, zuinig in gebruik, dekkend en ook nog is een beetje verzorgend. Wanneer deze tube op is koop ik hem zeker opnieuw. Voor €8,00 valt die ook nog is in de budget categorie!

Je kan de Tea Tree BB Cream kopen in drie verschillende tinten bij een van The Body Shop filialen. Voor €8,00 is ‘ie al van jou!

Wat is jou favoriete BB cream? 

Liefs,
Merel

5 comments on “Review BB Cream The Body Shop 02”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.