Misschien heb je het door, maar er komen steeds meer skincare reviews op mijn blog. Ik verdiep me steeds meer in wat nou goed voor mijn huid werkt en wat niet. Vandaag laat ik je de diep reinigende poriestrips met houtskool van Bioré zien. Een merk dat ik zelf niet ken, maar al veel goeds over heb gelezen op het wereldwijde web!

Bioré is wat ik al in de inleiding zei een merk wat ik tot voor kort niet kende. Na een paar goede reviews van verschillende bloggers te hebben gelezen heb ik me toch weten over te halen om een pakje te proberen. Ik heb vroeger wel is een pakje neusstrips geprobeerd van de Action. Die denk ik wel bekend zijn in het bloggerswereldje. Ik vond ze echt drie niks. Ze trokken alleen maar haren weg en deed voor mij niks aan mijn poriën. Daarom was ik een beetje huiverig bij deze neusstrips. Ook voor hoeveel je er voor betaald namelijk. Bij die van de action betaalde ik er volgens mij rond een euro voor. Terwijl dit pakje van Bioré 6 neusstrips bevat en bijna 7 euro kost. Dat vind ik nog best wel wat geld voor die openingetjes op mijn neus. Maar goed, je bent een blogger of niet, dus heb ik ze toch maar in mijn mandje gelegd in het Kruidvat en heb ik ze met pijn en moeite afgerekend.

Het gebruik van de poriestrips is heel makkelijk (gelukkig):

  1. haal de strip uit de verpakking. Buig de strip om deze bij de spleten los te maken.
  2. was het gezicht en maak je neus nat. De strip plakt namelijk niet op een droge neus.
  3. Droog je handen goed af en verwijder het plastic van de neusstrip. Plak de strip met de gladde zijde op je neus en druk deze goed tegen je huid aan.
  4. laat de strip ongeveer 10-15 minuten drogen tot de strip hard aanvoelt, zoals papier-maché.
  5. Verwijder de strip door deze langzaam en voorzichtig van je neus vanaf de naden naar het midden los te trekken. Achtergebleven restjes op je huid kunnen gewoon worden afgespoeld.

 

Nu het zo makkelijk is laten we het dan maar gelijk doen! Ik heb gedaan wat er op de verpakking stond en heb hem ongeveer 15 minuten laten intrekken voor het beste resultaat. Ik snap nu ook goed waarom je je neus van te voren moet nat maken. Door de gladde zijde van de neusstrip gaat de neusstrip aan je neus vastplakken. Waardoor het houtskool dus ook echt naar ‘binnen’ in je poriën trekt. Beetje vies verhaal maar goed. Op de foto hierboven is de neusstrip al op het einde van de tijd. Hier zie je dat hij wat van papier-mache wordt. Een beetje droog zeg maar.

Ik wist niet zeker of ik deze foto moest toevoegen voor het resultaat. Het is namelijk wel een beetje goor om zo mijn vuil uit mijn poriën te laten zien. Maar ja,zo kan je in ieder geval wel zien dat deze neusstrip het in ieder geval wel heel goed doet. Dit was trouwens de tweede keer dat ik hem testte vorige maand. De eerste keer was ik echt verbaas hoeveel ‘troep’ er uit mijn neus kwam. Dat dat allemaal in die poriën kon zitten wist ik niet! Maar ja, dit is dus het resultaat. En dat vind ik helemaal niet gek voor deze neusstrip. Ik vind het juist heel erg goed! Ik ga het zeker vaker gebruiken wanneer mijn neus ‘vol’ zit.

Ik heb mijn moeder laatst ook laten testen en die was er ook erg te spreken over. Normaal doet ze dit soort dingen niet zo snel mee. Maar ik was zo verbaasd over het resultaat dat ik het ook met haar moest delen. En ja, zei was net zo enthousiast over het eindresultaat als ik. Super leuk om zo samen dingen te testen. Wie weet komt er in de toekomst wel een review van ons samen online haha.

De Bioré diep reinigende poriestrips zijn te koop bij het Kruidvat voor €6,99. 

Ken jij de Bioré neusstrips al?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review Bioré neusstrips”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge