DSC08085

Blushes doen het steeds beter bij mij. Hoewel ik nu heel graag de oranje bruine blush van Maybelline er bij pak. Vind ik het ook leuk om te experimenteren met andere kleurtjes. Toen Catrice laatst met een nieuw blush palette uit kwam, zag ik een kans op eens wat anders te proberen. 3 nieuwe roze blush tinten in een palette, hoe leuk is dat!

DSC08088

Ik heb al heel wat verschillende producten van Catrice in mijn stash. Van verschillende mascara’s die ik heb geprobeerd, tot een poeder waar ik nu al 2 jaar over doe om hem op te maken. Ik vind Catrice als merk net even wat degelijker dan Essence. Ik vind de verpakkingen er ook meestal wat ‘duurder’ uit zien dan die van Essence. Maar of ik dan geen Essence gebruik? Nee hoor, dat gebruik ik ook, maar Catrice heeft in mijn hart net stapje voor dan het merk Essence.

DSC08091

Zoals je kan zien zitten er 3 verschillende roze tinten in. Een felle een wat minder felle en een kleur dat meer naar koraal neigt. Op de achterkant van het doosje staat dat je de laatste kleur ook als highlighter kan gebruiken. Producten die je ook voor andere doeleinden kan gebruiken vind ik altijd erg leuk. Dus ik ga zeker aan de slag later met deze kleur als highlighter.

Er zijn nog 2 andere shading paletten te koop nog een wat roziger palette en een palette met bruintinten.

DSC08095

De kleuren zijn goed opbouwend. Ik heb ze voor de swatch op mijn arm wel wat meer aangebracht. Want bij een veeg is de kleur veel minder fel. Bij de eerste geld dat dan weer niet, die pigmentatie is zo goed dat je er maar een klein beetje van hoeft te gebruiken. De middelste is een koele roze en de laatste kleur is ook een koele glinsterende roze blush maar wat je dus ook als highlighter kan gaan gebruiken.

DSC08108DSC08109

Hier heb ik nog niks op.

DSC08113 DSC08119

Hier de eerste kleur, die ook echt van mijn wangen er af springt. Ik heb hem voor het effect wat meer aangebracht dan dat ik normaal zou doen. Hij is echt ontzettend roze. Oppassen dus als je deze op je gezicht aan brengt!

DSC08167 DSC08168

De tweede blush is een zachte kleur bij mij op mijn gezicht. Je ziet er helaas niet heel veel meer van terug. Of dat een nadeel is weet ik nog zo net niet. Je kan hem voor een natuurlijk effect natuurlijk niet zo fel aanbrengen. Ik vind hem voor een natuurlijke look in ieder geval heel goed.

DSC08169 DSC08171

Ook van de laatste blush zie je niet veel van terug op mijn gezicht. Het is dan ook wel een erg glanzende blush die ik erg moeilijk kon vast leggen. Hieronder heb ik hem in het zonlicht vastgelegd op mijn gezicht en dan zie je hem wel veel beter zitten!

DSC08184

Nog even een foto van de laatste kleur in het zonlicht. Zo kan je goed de glans zien. En hij glanst prachtig!

DSC08086

Van de eerste blush ben ik bijzonder verrast. Ik had niet gedacht dat daar zoveel kleur vanaf zou komen. De andere 2 blushes zijn vind ik ook prima in gebruik. Ze zijn wel heel erg poederig dus let op je kleren als je ze aanbrengt. De pigmentatie vind ik vooral van de eerste heel erg goed. Van de andere twee zijn op mijn arm ook heel goed, maar op mijn gezicht zie je er weinig van terug. Behalve van de laatste dan, die komt als highlighter zeer goed van pas. Al met al ben ik toch wel tevreden over dit palette. Het is in ieder geval een kans om 3 verschillende blushes uit te proberen. Voor de prijs zou ik het niet laten want je bent iets meer dan een euro voor elke blush kwijt.

Het Catrice Blush Artist Shading Palette in 020 CorAll I Need is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,59.

Wat vind jij een heel erg fijn product van Catrice?

Liefs,
Merel 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge