DSC00252

 

 

Een Concealer gebruik ik vrijwel altijd, om vooral mijn puistjes te bedekken zodat ze ‘onzichtbaar’ worden. Echt onzichtbaar worden ze nooit, het is altijd beter dan niets. Ik heb veel conealer sticks versleten, en vond het daarom tijd om deze concealer uit een potje te proberen. Toen ik laatst in het Kruidvat stond  want dit is toch wat anders dan van zo’n stickie. Ik las in verschillende artikels veel lovende woorden hierover en vond het daarom wel het proberen waard! In dit artikel lees je wat ik vind van deze concealer.

DSC00235DSC00232DSC00237

Ik heb persoonlijk helemaal geen ervaring met het make up merk Catrice. Ik heb volgens mij nooit een product van hun gekocht, tot nu toe. Ik ben daarom erg benieuwd hoe goed de Camouflage Cream werkt.

De verpakking van de Catrice Camouflage Cream 020 is zwart en rond met een doorzichtige deksel op het potje. Op de deksel staat ‘Catrice Cosmetics Couflage Cream’. De verpakking is goed afgesloten zoals je ziet op de eerste foto, zodat je er in de winkel er niet zomaar bij kan.  Ik heb de kleur 020 Light Beige genomen. Zoals je ziet is dit netjes vermeld op de achterkant van het potje. Ik ben heel benieuwd hoe de dekking is en hoelang die blijft zitten!

DSC00238DSC00240DSC00253

 

De eerste twee foto’s komen niet geheel overeen hoe de kleur in werkelijkheid is. In werkelijkheid is de kleur iets donkerder. De laatste foto is een swatch zoals je ziet. Mijn eerste swatch. En o, wat voel ‘ie romig aan! Jeetje dat beloofd veel goeds! Op het eerste gezicht vind ik hem niet heel erg dekkend en was daarom erg benieuwd wat of hij echt zo dekkend is als andere zeggen.

DSC00249 DSC00250 DSC00251

 

Dit zijn foto’s zonder Camouflage Cream. Zoals je kan zien bevat mijn huid nogal wat onzuiverheden. Vooral op mijn wangen is het goed te zien.

DSC00256 DSC00258 DSC00261

 

Dit zijn foto’s met Camouflage Cream en een klein beetje mascara. Moet je zien wat een verschil met de vorige foto’s! De vlekjes die je verder ziet op mijn gezicht zijn sproetjes. Die krijg ik erg snel wanneer de zon heeft geschenen. Ik vind zeker wel dat je verschil ziet in de foto’s, en meaaan, ik gebruik hem sinds vorige week sinds liefde elke dag!

 

DSC00234

 

De conclusie. Ik vind hem belachelijk fijn, zoals ik zei. Hij is romig, totaal niet droog en voelt niet vettig aan. Het is echt een aanrader als je puistjes of andere ongemakken op het gezicht wilt verbergen, want dat kan die echt heel goed! Voor de prijs hoef je hem trouwens niet te laten liggen want 2,99 is echt niets voor zo’n budgettopper! Als ‘ie op is, ga ik hem denk ik wel weer opnieuw kopen, ook al wil ik ook wel andere concealers testen… Maar tot nu toe is en blijft hij een echte favoriet voor mij!

Catrice Couflage Cream 020 Light Beige is te verkrijgen bij het Kruidvat en Trekpleister en kost €2,99

Gebruik jij concealer? En zo ja, van welk merk?

Liefs,
Merel

3 comments on “Review Catrice Camouflage Cream 020 Light Beige”

  1. Ik heb deze ook geprobeerd, maar na 3x weggegooid. Bij mij is ‘ie echt GEEL op mijn huid, zo lelijk! Je ziet precies waar ik ‘m heb aangebracht. Gelukkig is ‘ie voor jou wel de goede kleur, want romig is ‘ie inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.