DSC03988

Iets wat ik bijna dagelijks gebruik, en ik denk dat vele andere vrouwen dit samen met mij gebruiken, is mascara. Het is uitzonderlijk dat ik zonder mascara de deur uit ga. Mascara gebruik ik vooral om er net wat wakkerder uit te zien, het laat me ook wat vrouwelijker ogen en het is gewoon verdomd makkelijk om het op te doen. Even snel een likje mascara en je bent klaar voor de dag. Ik gebruik vooral mascara’s die je zo uit de drogist kan halen. Vooral wanneer ze afgeprijsd zijn of er een aanbieding is. Scheelt zoveel geld dan het hele bedrag er voor neer te leggen. Voor de Catrice Glamour Doll Volume Mascara die ik vandaag review heb ik wel het hele bedrag voor neergelegd. Gelukkig is het niet de allerduurste en hij valt zelfs in de budget categorie van het Kruidvat. Benieuwd hoe deze mascara mij bevalt?

DSC03986

 

Ik ben fan van Catrice. De poeders en de bronzer die ik gebruik zijn heel fijn in gebruik. Het zelfde geld voor de lipsticks en de lippotloden. Je betaalt er niet heel veel voor en toch krijg je een fijne kwaliteit er voor terug. De Glamour Doll Mascara had ik eigenlijk zomaar uit het schap gepakt en afgerekend. Want mascara komt altijd van pas. De mascara heeft en zandloper vorm met sierlijke lijnen. Hij belooft

DSC03990

 

Over het algemeen koop ik liever een mascara met van die plastic haartjes zoals deze van Catrice dan van die harige standaard borstels. Het borsteltje van de Glamour Doll vind ik prima. Niet te veel poes pas en gewoon een basis mascara borsteltje.

DSC03997DSC04012

DSC04060DSC04023

 

Op de eerste twee foto’s heb ik niets op. Helemaal niets. Op de twee laatste foto’s heb ik de mascara op. Twee laagjes. Voor mij geeft die zeker veel volume. Het ziet er uit als een mooi geheel. De borstel brengt op mijn wimpers een mooi laagje aan. Hij separeert, geeft volume en laat zeker geen spinnenpoten achter. Trouwens over spinnenpoten, je moet er zeker niet te veel in een keer van aanbrengen, want dan krijg je ze wel.

DSC03993

Ik ben tevreden. Hij separeert mooi en geeft ontzettend veel volume. Het borsteltje is ook prima en heeft plastic haartjes, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Wanneer ik hem op heb gemaakt heb koop ik hem niet snel opnieuw. Hij is fijn maar niet bijzonder fijn. Een prima budget mascara om te gebruiken maar meer dan dat is het voor mij ook niet.

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “Review Catrice Glamour Doll Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.