DSC03764

 

Mascara’s en eyeliners gebruik ik op dit moment veel. Ik ben een groot verbruiker daarin en ben altijd op zoek naar de goedkoopste maar wel beste eyeliners. Tot nu toe was de liquid eyeliner van Essence in waterproof de beste koop, maar ik was er een beetje op uit gekeken en ik ben nog steeds op zoek naar een nog betere en houdende eyeliner. Een vriendin van mij raadde de Catrice Liquid Liner aan.

DSC03758

Producten van Catrice gebruik ik veel. Van poeders tot oogschaduwpaletten en van concealer tot nagellak ze hebben voor mij van alles wat mij goed bevalt. De eyeliners van Catrice heb ik nog nooit getest. In bloggersland staat deze eyeliner goed bekend en was daarom ook wel benieuwd of die mij zo goed zou bevallen.

DSC03761DSC03762

 

De punt is van vilt en is buigzaam. De lijntjes die je er mee kan zetten kan je zelf zo dun of dik maken hoe jij het wilt. Overdag zet ik vaker een dunner lijntje en als ik op de zaterdagavond op stap ga zet ik een wat dikker lijntje. Bij allebei kan je een strakke lijn zetten. De eyeliner droogt mat op. Ik vind dit zelf er mooi.

DSC03755 DSC03756

 

Op de foto’s heb ik alleen maar wat mascara op en eyeliner. Zonder iets eronder blijft ‘ie ook niet zo goed zitten en gaat op den duur vlekken. Daarom is het verstandig om onder je eyeliner een oogschaduwbasis of oogschaduw aan te brengen zodat de eyeliner de hele dag op zijn plaats blijft liggen. Ik gebruikte hiervoor de waterproof versie van Essence. Die was ook heel fijn maar ik denk zelf dat ik deze van Catrice net wat beter vind. Je kan er een strakker lijntje mee zetten en staat net wat mooier dan die van Essence. Het enige minpunt is dat die niet goed tegen wat water kan. Als ik wat tranen krijg van het lachen is hij al een beetje uitgelopen. Jammer want daar had die van Essence geen last van.

 

DSC03760

 

Ik ben zeer te spreken over deze eyeliner. Ik draag hem vrijwel elke dag en pak hem er dan ook graag bij. Als deze op is ga ik zeker kijken of ik een nieuwe ga kopen. Het enige minpunt is dat die heel slecht tegen water kan. Maar he, ze hebben ook niet beloofd dat die waterproof is. Als deze in waterproof versie te koop is dan ga ik die zeker kopen!

Voor €3,79 kan je hem bij Kruidvat of Trekpleister filialen halen.

Welke eyeliner gebruik jij op dit moment?

Liefs,
Merel
 

3 comments on “Review Catrice Liquid Eyeliner in Dating Joe Black”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.