DSC00926

Hee daar! Vandaag twee lipproducten van Catrice. De Made To Stay Smoothing Lip Polish van Catrice is het deze keer geworden. Catrice belooft dat deze 8 uur blijven zitten, dat ze een glas van een lipgloss, de kleur van een lipstick en dat ze net zo lang blijven zitten als een stain. Dat vond ik wel het proberen waard! Kijk jij mee naar mijn review over deze twee beauty’s?

DSC00927

De verpakking van de made to stay smoothing lip polish (meaan, wat een lange productnaam) vind ik ergens iets hebben van een slangenhuid met al die kleuraccenten. De kleuren van de verpakking komen overeen met de kleuren die in de verpakking zitten! Handig om te zien welke kleur er in zit.

DSC00929

Er zit in een lipapplicator waar je goed je lippen mee kunt invullen. De applicator is zacht maar stevig van kwaliteit. Je kan goed de kleur er mee aanbrengen op je lippen.

DSC00931

Hier de swatches. Ze brengen helaas iets wat plakkerig aan, wat ik zelf niet zo heel prettig vind. Glanzen doen ze trouwens als een malle, én dat vind ik dan wel weer leuk. Links is Jen & Berry’s, een kleur die mij doet denken aan kersen. Deze draag ik het liefst vaakst van de twee. Net wat opvallender dan rechts Rose-Wood If She Could, wat een nude kleur is.

DSC00958Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish 020 Jen en Berry’s

Zoals je ziet, is het een echte bessen kleur. De kleur van de Lip Polish kan je goed opbouwen, van heel licht naar een donkere roze rode kleur. Zoals ik al eerder zei is dit mijn favoriet. Hij is perfect voor overdag als je niet te fel wilt maar wel wat op je lippen wilt hebben. Hij vervaagd voor mijn gevoel sneller dan Rose-Wood If She Could. Na ongeveer 4 uurtjes moet je hem weer bijwerken.

DSC00933
C
atrice Made To Stay Smoothing Lip Polish 010 Rose-Wood If She Could

Rose-Wood If She Could valt bij mij nauwelijks op. Daarom draag ik hem net zoals Jen & Berry’s graag overdag. Kleurtjes die niet opvallen vind ik fijn om te dragen om toch nog wat op je lippen te hebben. Hij blijft best lang op zitten, maar na een uurtje of 2 moet ik hem wel weer bijwerken. Jammer, want het is een erg leuke nude kleur!

DSC00930

De Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish zijn is een keer wat anders dan normaal zou kiezen bij een make-up schap. De pigmentatie is oke, en ze blijven ongeveer 2 tot 4 uur op mijn lippen zitten. Ze plakken wel een klein beetje, dat vind ik zelf niet zo heel fijn aan voelen. Ik vind ook niet zo bijzonder, leuk om der bij te hebben maar een echte WOW-factor hebben ze niet.

De Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish is te koop bij het Kruidvat voor €4,99 per stuk

Draag jij liever lipstick of lipgloss?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.