DSC02968

De Matte Velvet oogschaduws zijn al een tijdje in de schappen van Catrice.  Ik was eerst een beetje huiverig over matte kleuren. Zijn matte kleuren wel mooi, en blijven ze goed zitten? Ik dacht eerst van niet, maar deze twee hebben mijn mening toch een andere draai laten geven.

DSC02961

De matte oogschaduws zag ik als eerste online staan bij verschillende bloggers die de het nieuwe assortiment van Catrice hadden prijs gegeven. Ik scrolde langs de verschillende nieuwe make-up producten, en vond dat de matte oogschaduws er echt tussen uitsprongen. Ik had nog nooit Velvet Matte oogschaduw gezien en vond dit toch echt wel het proberen waard. Zodra ze in de schappen lagen, heb ik er naar gekken en vond ze toen toch niet zo mooi als ik dacht. Toen ik laatst weer langs het Catrice schap liep, vond ik het toch wel de moeite waard om ze te proberen, want je weet tenslotte nooit hoe ze uitpakken. Ik wilde eigenlijk een bordeauxrode matte oogschaduw meenemen, maar die hadden ze helaas niet meer. Jammer! Voor nu heb ik een bruine matte en een licht roze matte oogschaduw gekocht. Naast deze tinten verkopen ze ook nog 6 andere tinten, in totaal acht dus. DSC02963DSC02965Jump Up And Brown

Jump Up And Brown is een bruine kleur. Hij is verpakt in een transparante verpakking met daarop zilveren letters op gedrukt. Ik vind het niet perse luxe ogen, maar goedkoop vind ik het ook weer niet.

 

 

 

DSC02966DSC02967Pink-Up Girls

Pink-Up Girls is een roze kleur, waar ook 3,5 gram in zit. En ook hier zitten zilveren letters opgedrukt en zit deze net zoals Jump Up To Brown in een transparate verpakking.

DSC02972

Ik verwachte persoonlijk niet heel veel van de oogschaduws. Want tja, matte oogschaduw vallen voor mij altijd een beetje tegen. Vooral de wat lichtere kleuren. Maar dit viel mij alles mee! Mijn favoriet is Jump Up To Brown, het heeft een aparte bruine kleur waar ik persoonlijk wel van houd! DSC03304 DSC03305

Dit is de look die ik er mee heb gemaakt. Pink-Up Girls over het gehele ooglid en Jump Up To Brown licht aangezet in de arcadeboog. Makkelijke look voor overdag! Afgemaakt met wat eyeliner van de HEMA en een likje mascara van Maybelline.   DSC02970

 

Ik ben erg verrast door de oogschaduws! Ze hebben een mooie pigmentatie voor een matte oogschaduw. Ook blijven de oogschaduwbasis een hele dag zitten. Bij mij trekt het aan het eind van de dag wel een beetje in de lijnen maar dat is bij bijna alle oogschaduws zo. Het enige nadeel is dat ze een beetje korrelig zijn als je ze op wilt brengen. Even afkloppen na die tijd en ze zijn weer als nieuw! Ook een nadeel is dat een mono oogschaduw al €3,99, dat is niet goedkoop voor een budget merk als Catrice. Jammer, maar ja, we moeten het er maar mee doen…

Catrice Velvet Matt Eyeshadows zijn te koop bij het Kruidvat en de Trekpleister en kosten per stuk €3,99. 

Ken jij de Velvet Matt Eyeshadows van Catrice? Welke is jouw Favoriet?

Liefs,
Merel

 

6 comments on “Review Catrice Matt Eyeshadows”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.