DSC08037

Al een tijdje is het Catrice en Essence Assortiment vernieuwd. Als ik het goed heb zit daar ook dit nieuwe contourpalette bij. In het palette zitten een bronzer en een highlighter om mee te contouren. Ik vind zoals ik al eerder heb gezegd contouren steeds leuker worden. Ik ben er geen pro in moet ik bekennen. Maar oefening baart kunst zeggen ze toch?

DSC08040

Catrice is een zeer geliefd merk bij mij. Ik heb er verschillende lipsticks van, sinds kort ook het welbekende oogschaduwdoosje en ook heb ik er verschillende poeders van. Ik vind het zelf een heel fijn merk om te gebruiken en volgens mij met mij velen. Het wordt steeds een stukje duurder heb ik het gevoel maar valt voor mij nog steeds onder de budget categorie qua merken betreft. Ik ben dus zelf heel erg tevreden over dit merk, met de meest fancy namen voor hun producten en soms ook echt hele mooie verpakkingen (bekijk vooral hun nieuwe LE nu in de winkels!). Vandaag is het contourpalette aan de beurt om gereviewd te worden.

Het palette heeft een doorzichtige deksel. De onderkant is van mat zwart plastic gemaakt. En er is een grotere ruimte voor de bronzer dan voor de highlighter. Dit komt omdat je meer gebruikt van de bronzer in vergelijking met de highlighter. Ik vind het slim bedacht van Catrice. Je hebt twee soorten van dit palette. Ik heb zelf 020 Warm Harmony een warm palette. Er is ook een koel palette die heet ‘010 Ashy Radiance’

DSC08041

De swatches zien er goed uit vind ik! Ik ben vooral van de wat warmere bronzers, vind ik zelf erg mooi. Deze heeft zeker wat warmte in zich. De highlighter vind ik erg mooi. Deze is ook warm en heeft hele kleine gouden shimmers in zich. Erug mooi vind ik!

DSC08042DSC08043DSC08044

Helemaal niets op. Alleen wat op mijn ogen aangebracht en geprobeerd mijn pukkeltjes wat te verbergen. Deze foto’s zijn van een paar weken geleden, want ik schiet ze soms wat eerder zo dat ik er later mee aan de slag kan. Mijn huid was op dat moment echt een ravage. At slecht en dat soort dingen en had wat stress van mijn stage in mijn huid zo te zien. Op dit moment gaat het gelukkig wat beter wat betreft mijn huid en de onzuiverheden.

DSC08054DSC08047DSC08048

Ik hoop dat je er wat van kan zien. Vooral op foto 2 kan je de highlighter en de bronzer een beetje zien. Ik heb de highlighter trouwens ook onder mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek aangebracht. Ik vind het effect van de donkere contourkleur erg mooi en natuurlijk. Van mij hoef je niet te zien dat je ontzettend in de weer bent geweest met kwasten. Een natuurlijk effect vind ik veel mooier dan dat je zo’n heftige streep op je gezicht hebt. En met mijn sproetjes is het ook wat lastiger om een bronzer mooi aan te brengen vind ik. Maar toch vind ik het resultaat erg geslaagd. Mag er zeker wezen.

DSC08038

Dat contouren blijft een lastig klusje vind ik. Want wanneer heb je nou te veel opgebracht en wanneer te weinig. En heb ik het wel op de goede plaats aangebracht? Hetzelfde geldt voor de highlighter. Vind het soms maar knap lastig waar je die moet aanbrengen, en hoeveel. Maar ik vind dat dit setje er op mijn gezicht zeer goed uit ziet. Natuurlijk, niet te heftig en vooral heel erg mooi. De highlighter is aanwezig en je kan hem zo glowy maken als je zelf wil. Ik hou er zelf van dat je wel ziet dat er wat ziet maar dan wel op de natuurlijke manier. Dus ik ben zeg maar liever niet een glowball ofzo.

Het contourpalette in 020 Warm Harmony kan je kopen bij het Kruidvat of Trekpleister voor €4,59.

Contour jij graag je gezicht?

Liefs,
Merel 

 

1 comment on “Review Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palette 020 Warm Harmony”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge