DSC04885

Naast dat ik het oogschaduw palette van de nieuwe LE van Catrice heb gekocht (waarvan je het review hier kan lezen) heb ik ook de highlighter meegenomen. Volgens mij wil iedereen de highlighter wel in bezit hebben! Het is namelijk echt een eye-catcher door het honinggraat motief wat er in verwerkt zit. Benieuwd wat ik van deze bijzondere highlighter vind?

DSC04884

 

De Pure Shimmer Highlighter komt uit de LE Nude Purism. Een collectie waar het vooral om de nude kleuren draait. In de hihglighter zit 5g. Even ter vergelijking in mijn geliefde MUA Highlighter zit 7,5 g. Het is dus niet de grootste highlighter maar zeker ook niet de kleinste.

DSC04887

Het patroon heeft iets weg van een honinggraat door de zeshoekige vormen. Ze steken ook ietsje uit de hihglighter waar door het een speels effect geeft. Je ziet dit naar mijn idee niet vaak bij andere make-up merken. Leuk dat Catrice er net wat meer energie in steekt!

DSC04916

 

 

Een van de lastigste dingen vind ik toch wel een highlighter vast te leggen. Sowieso een natuurlijke glans is niet het makkelijkste om op de foto te krijgen. Maar pretty is die zeker! Een gezonde glans komt van de hihglighter af. Hij voelt zacht en poederig aan. Wanneer je hem aanbrengt op de huid is de poederigheid verdwenen.

 

DSC04931

Op de foto hierboven heb ik de highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen. Ook weer lastig om vast te leggen. Het is voor mijn gevoel toch redelijk gelukt om een mooi beeld er van te krijgen. Mijn huid is op dit moment trouwens echt verschrikkelijk door de acne. Vooral op mijn kin en wangen is het het ergste wat er ooit heeft gezeten :(.  Op dit moment heb ik een antibiotica kuur ervoor gekregen maar het geeft pas na een aantal maanden resultaat. Voor nu moet ik het er maar zo mee doen.

 

DSC04884

 

De Pure Shimmer highlighter mag van mij wel in het vaste assortiment komen. Hij is zo fijn in gebruik en geeft een geweldige glans op mijn gezicht. Een erg mooie en gave LE die ik elke keer met plezier ga gebruiken. Het reliëf is ook erg leuk gedaan waardoor het ook leuk is om deze bijzondere highlighter een mooi plaatsje te geven in je make-up stash. Het is wel jammer dat het hij niet eeuwig te verkrijgen is. Wanneer je hem nog wilt kopen zou ik nu je slag slaan. Er is namelijk een beperkte oplage te koop.

De Catrice Pure Shimmer Highlighter Nude Prism is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,59.

Heb jij de Nude Purism highlighter van Catrice al gekocht?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “Review Catrice Pure Shimmer Highlighter Nude Prism”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.