Van mijn schoonheidsspecialiste kreeg ik alvast als kerstcadeautje van Cenzaa de Lovely Lips in Naturel Nude. Ik ben bij haar vaste klant en vind het altijd heerlijk hoe ze mijn gezicht een reinigingsbehandeling geeft. Ik ben altijd in om nieuwe merken te proberen en vandaar heb ik vandaag een review van een van de Lovely lips.

Dit zegt Cenzaa over de Lovely lips:

Met Cenzaa Lovely Lips worden de contouren van de lippen geaccentueerd. De unieke gloss formule geeft een intense kleurdekking en een longlasting glanseffect. Het resultaat: een geweldige glans op vollere, zichtbaar gladdere en gehydrateerde lippen. De gloss plakt niet en hoeft niet voortdurend bijgewerkt te worden. De ultraglanzende gloss is snel en eenvoudig aan te brengen.

Mijn schoonheidsspeciliste gebruikt bij haar klanten meestal alleen maar Cenzaa huidproducten en make-up van Mineralogie. Ik ken het merk dan ook alleen van haar. Af en toe zie ik nog wel is reviews van dit merk voorbij komen. Zoals bij Bianca van Pinkit. Vooral van de skincare ken ik het.

Cenzaa is een merk van Nederlandse bodem. Dat wist ik nog niet! Het merk is niet goedkoop. Je betaald ongeveer 30 euro voor een dagcrème. Ook voor de meeste reinigers betaal je rond de 25 euro. Dat komt onder andere omdat Cenzaa voornamelijk natuurlijke ingrediënten in de producten wil hebben.

De Cenzaa Lovely Lips in Naturel Nude komt in een transparante verpakking met een mat zwarte dop. Ik vind het zelf wel ergens chique overkomen. Dat vind ik sowieso met de meeste verpakkingen van Cenzaa.

Zoals je ziet is het een hele lichte gloss. De roze kleur spat er niet vanaf, maar dat hoeft van mij ook niet echt met een lipgloss. Wat me als eerste al heel erg opvalt is de geur van de gloss. Die ruikt super zoet naar kauwgomballen. Ik vind het zelf een erg lekkere geur!

Ik was een beetje huiverig toen ik de lipgloss op mijn lippen ging doen. Ik verwachte namelijk een best plakkerige lipgloss (zoals de meesten dat zijn). Gelukkig was deze lipgloss totaal niet plakkerig op mijn lippen. Juist meer zacht als een lippenbalsem. Het roze kleurtje is heel natuurlijk aanwezig wat ik zelf wel mooi vind. Het is nou niet voor mij dat ik dit echt nodig heb, maar een gloss is altijd leuk om er bij te hebben. De geur van kauwgomballen blijft ook zeker hangen wanneer je het op je lippen hebt gesmeerd. Super lekker! Het resultaat is uiteindelijk glanzende gezonde lippen. (mijn huid is op dit moment echt een puinhoop, vooral op hormonaal gebied. Heel erg jammer 🙁 )

Ik ben positief verrast door deze gloss. Het is een totaal niet plakkerige lipgloss. Heeft een fijne structuur en ruikt ook nog is heerlijk! Hoewel ik sneller naar een lipstick of lipbalm grijp zal ik zeker ook vaker deze lipgloss op doen. Zoals ik al zei zal ik dus sneller een lipstick op doen dan een lipgloss. Spreekt mij toch wat meer aan. Maar het is zeker een leuk kleurtje om er bij te hebben.

In Nederland is het alleen vrij slecht te verkrijgen. Ik weet dat je de skincare producten wel kunt bestellen via de website van Mireille huidverzorgingsinstituut. Maar ook daar kan ik niet de Lovely Lips vinden. Waarschijnlijk is het een LE van Cenzaa.

Ben jij bekend met het merk Cenzaa?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “Review Cenzaa Lovely Lips Naturel Nude”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.