DSC06757

Ik las bij Serena op haar blog dat deze Marble Baked Bronzing Powder van de DA een dupe is van de welbekende Shimmer Bricks van Bobbi Brown. Helaas heb ik de Shimmer bricks niet in mijn stash. Wie weet op een dag… Maar voor dan wil ik deze bronzer (want dat is het eigenlijk) wel heel graag reviewen. Benieuwd of dit een pareltje is? Lees dan mee!

DSC06756

DA make-up doet mij heel erg aan vroeger denken. Ik kocht denk ik een van mijn eerste make-up van dit merk. In het winkelcentrum bij mij in de wijk zit namelijk een DA. En daar heb ik best wat make-up vroeger gekocht. Vrij wat DA mascara’s zijn er versleten vroeger en heb ook zeker wat oogschaduws en nagellak gekocht van dit merk vroeger. Maar toen ik ouder werd ben ik daar toch vanaf gestapt en ben naar andere merken gegaan. Zelf vind ik het dan ook erg leuk dat DA een beetje meer in de schijnwerpers komt door deze bronzer.

De bronzer zit in goedkoop aanvoelende verpakking. Niks mis mee hoor! Maar zo voelt het nou eenmaal. Hij heeft een transparante deksel waardoor je de bronzer goed kan zien. Je hebt 2 varianten van de bronzer. Een Brunette en een Blondines versie. Ik heb zelf de Brunette versie. De Blondines versie bevat roze shimmers en de Brunettes bevat peach shimmers.

Dit zegt DA over de Marble Baked Bronzing Powder:

Soms heb je net dat ene kleurtje op je gezicht nodig. DA Marble Baked Bronzing Powder geeft je een zomerse gloed. De Bronzing Powder bevat subtiele shimmers die je jukbeenderen, schouders en decolleté een levendige glow geven.

Er zijn twee varianten: Blondines en Brunettes. De twee kleuren zijn afgestemd op verschillende huidtypes. Blondines bevat roze shimmers, voor de lichte huid. Voor de iets getinte huid bevat Brunettes peach shimmers.

 

DSC06760

Ik heb voor de Brunettes versie gekozen omdat ik zelf bruin haar heb. Leek mij dan wel zo logisch om voor de Brunettes versie te kiezen. Omdat de bronzer gebakken is staat hij een beetje bol. Vind ik altijd wel wat hebben van vroeger. . Grappig omdat dan in een bronzer weer te zien. Het gemarbelde vind ik wel wat hebben.

DSC06771

Ik vind de swatch echt heel erg mooi! Er komt een mooie glow vanaf en de kleur is voor mij precies goed. Hij zou niet nog donkerder moeten zijn en zeker ook niet lichter. Zo zie je nog net die mooi shimmers op je huid.

DSC06801

DSC06799

Beetje jammer want de vlek op mijn t-shirt maar gelukkig is het maar een beetje poeder van de oogschaduws die ik op heb. hopelijk kijken jullie er even overheen :). Hier heb ik niks op mijn wangen/jukbeenderen.

DSC06795  DSC06805

Hier heb ik de bronzer wel op. Vind hem erg mooi zo op het gezicht! En zie zeker verschil met de foto waar ik niks draag. Hij geeft een bijzonder mooie glow aan mijn gezicht. Alsof ik even met mijn gezicht in de zon heb gezeten. DSC06807

DSC06810

En hier draag ik de Bronzing Powder met extra matte bronzer, blush en highlighter. De extra matte bronzer is niet echt nodig als je de glimmende bronzer gebruikt. Maar wanneer je extra wilt shapen met je gezicht kan het juist wel weer heel mooi staan vind ik. Ik gebruik de DA Bronzer het liefst op mijn jukbeenderen. Het staat echt heel mooi vind ik. Een highlighter kan je naast deze bronzer wel gebruiken. Omdat een highlighter net een andere gloed bij je jukbeenderen brengt. Deze bronzer zorgt er namelijk voor dat je een klein beetje zongloed op je wangen krijgt en de highlighter licht juist weer de jukbeenderen wat op.

DSC06766

Door Serena heb ik weer een heel mooi product ontdekt. Ik gebruik hem het liefst elke dag. Over deze bronzer ben ik dan ook zeer tevreden. Hij geeft een hele mooi glow en blijft vrijwel de gehele dag op mijn huid zitten. Vooral met dit weer wanneer het weer juist wat minder mooi is. Je hebt namelijk zo een instant zonnegloed op je jukbeenderen. Wie wilt dat nou niet?! De pigmentatie van de Bronzer vind ik echt heel oke. Hij is voor mijn huid perfect. Niet te licht en niet te donker. Ik gebruik hem nu het liefst of apart als ik niet zoveel make-up wil op doen. Wanneer ik op stap ga gebruik ik hem juist in combinatie met een bronzer, blush en highlighter. Maar dat kan dan ook wel.

De bronzer is te koop bij de DA filialen voor €4,99. In de bronzer zit 10 gram. 

Ken jij deze bronzer al van de DA?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge