Wie mij kent weet dat ik naast make-up ook creatief bezig zijn heel erg leuk vind om te doen. Het is dan ook niet zo gek dat ik een bullet journal bij houd, maar daarnaast vind ik het ook erg leuk om kleedjes te haken (noem me maar een oma, maar ik vind het erg leuk en ontspannend om te doen haha). Maar daarnaast vind ik kleuren dus ook erg leuk om te doen. Hoewel ik merk dat ik er tegenwoordig niet heel veel tijd voor vrij maak omdat ik op dit moment andere prioriteiten heb zoals school en vrienden. Maar op een zondag wanneer ik niets te doen heb vind ik het erg fijn om creatief bezig te zijn met potlood en papier. Van denksport kreeg ik de Collectie: Kleur! om te reviewen. Vandaag lees je wat ik er van vind! En onderaan het artikel staat ook nog een win-actie! Mijn allereerste! Lees snel wat je daarvoor hoeft te doen!

Voorbeeld

Ik denk dat iedereen Denksport wel kent. Vooral van de kruiswoordpuzzels, sudoku of van de woordzoekers. Denksport heeft het allemaal op ieder niveau. Op dit moment bestaat Denksport al 87 jaar!

Eerder bracht Denksport al verschillende kleurtitels uit voor volwassen zoals ‘Tijd oor Kleur!’, ‘Logisch kleuren en tekenen’ en ‘Mandala XL’. Deze kleurtitels waren een groot succes en er kwamen veel positieve reacties binnen. Zelf wist ik niet dat Denksport verschillende soorten boekjes op de markt had gebracht. Daarom vond ik het extra leuk om dit boekje te testen. Omdat het zo’n groot succes was brengt Denksport een vervolg hier op. ‘De Collectie: Kleur!’ is een collectors item in een luxe jasje. Er zitten volgens Denksport de mooiste mandala’s, kleurplaten en kleur op nummer tekeningen in.

Zelf vind ik het een erg divers kleurboek. Het handige is ook dat je de kleurplaten er uit kan scheuren zodat je ze makkelijker in kan kleuren. Ideaal vind ik! Ik heb tot nu toe (ja het spijt me zeer) 1 mandala kunnen inkleuren. En kleur ze zelf in met mijn potloden van Faber Castell. Ik vond de mandala prima om in te kleuren en het was ook niet een super lang klusje. Meestal als een kleurplaat groot is heb ik op een gegeven moment niet meer het geduld om hem af te maken. Kleuren op nummer vond ik zelf al erg leuk in een ander boek die ik speciaal voor het kleuren op nummer had gekocht. Leuk dat dit daar ook bij in zit.

Al met al ben ik dus dik tevreden met dit kleurboekje. En het leuke is dat ik er een mag weggeven aan mijn volgers! Toevallig ben ik ook nog is volgende week vrijdag jarig. Wat het extra feestelijk maakt! Het enigste wat hoeft te doen om kans te maken is:

  • Volg mij op instagram
  • Volg mij op Bloglovin’ en laat een reactie hieronder achter dat je mee doet.

De win-actie sluit op 17 februari. 18 februari zal ik een winnaar uitkiezen! Veel succes!

De titel zal 4 maal per jaar verschijnen en is verkrijgbaar voor €4,95. Maar je kan ook een abonnement afsluiten op www.denksport.nl.

Kleur jij ook wel eens in je vrije tijd? 

Liefs,
Merel

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.