DSC02235

 

Bij Dior en Chanel zag je ze al voorbij komen dit voorjaar, de gekleurde mascara. Ze brachten ze uit in blauw, oranje, turkoois, rood en groen. Later heeft Essence deze trend ook opgepakt en lag er in het tweede schap van het merk een paar gekleurde mascara’s. Zo uit mijn hoofd rood, turkoois, blauw, lichtblauw en deze paarse. Toen laatst deze paarse mascara was afgeprijsd en je hem voor de helft van de prijs mee kon nemen ging die met mij mee naar huis. Ik heb zelf nog nooit meer dan zwarte mascara gebruikt, en ben daarom heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken!

DSC02236

Op de Colour Flash Volume Mascara staat dat je het als highlight kan aanbrengen op bovenste van de wimpers. Je kan het ook in eigen haar aanbrengen. Leuk om mee te experimenteren dacht ik zo. DSC02160DSC01964

Niks op mijn wimpers.

DSC01987

Met een Laagje mascara

DSC02008

Op het bovenste van de wimpers heb ik wat paarse highlights aangebracht. Het ziet er echt heel leuk uit vind ik. Paars is niet een kleur die ik vaak zal pakken, maar hier ziet het er niet vreemd uit. Maar juist heel leuk!

DSC02033

Als zo kijkt zie het heel subtiel zitten. Ik heb dit een hele dag gedragen. En ik kreeg van verschillende mensen te horen dat het heel leuk zit, zo met die paarse highlights. Het is even wennen want het is toch weer heel wat anders dan gewoon zwart, maar lelijk vind ik het niet!

DSC02168

Paarse mascara is leuk om uit te proberen. En ook zeker leuk om het op een feestje uit te proberen, maar ik ga dit denk ik niet heel veel dragen overdag. Omdat ik paars sowieso niet veel draag qua kleur in mijn kleding en omdat ik het gewoon een moeilijke kleur vind om het te combineren. Voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen want voor €2,99 kan je hem al meenemen. Maar of het een echte toevoeging aan mijn andere mascara’s is weet ik niet. Het is in ieder geval heel leuk om met dit soort dingen te experimenteren!

Essence Colour Flash Volume Mascara kan je vinden in het tweede schap van Essence in geselecteerde Kruidvat filialen. De mascara kost €2,99.

Gebruik jij gekleurde mascara?

Liefs,
Merel

 

1 comment on “Review Essence Colour Flash Volume Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.