DSC02567

Sinds ik dit spul heb ontdekt, kan ik werkelijk niet meer zonder, en dat al meer dan 3 jaar! Dit is volgens mij ook het eerste product wat ik heb gekocht na aanleiding van een artikel (van VeraCamilla). Grappig wat voor herinnering je daar aan kan hebben. Maar goed, ik heb er al 3 flesjes erdoor heen gejast en vond het daarom ook wel tijd om er een artikel over te schrijven. Want tjee, goed spul moet je delen!

 

 

DSC02568

 

De I Love Stage Eyeshadow Base zit gelukkig in het vaste assortiment. En is verpakt in een transparante verpakking met een zwarte dop. Er zit een spons applicator bij die je makkelijk kan gebruiken wanneer je de oogschaduwbasis wilt gaan gebruiken. Zelf vind ik het wel makkelijk zo’n sponsapplicator om hem op mijn ogen te doen.

Dit zegt Essence over de I love Stage Eyeshadow Base :

De i love stage – eyeshadow base is de ster van de show! dit multifunctionele product kan zowel als basis voor een concealer als voor je oogschaduw worden gebruikt. de cremige textuur kruipt niet in de plooitjes van je oogleden – oogschaduw blijft langer zitten en de kleur is intenser. voor een perfecte oogmake-up die niet kan wachten om een fantastische entree te maken in de spotlights!

DSC02569

 

De structuur van de oogschaduwbasis is echt cremerig. Een fijne structuur vind ik. Hij smeert ook vrij goed en snel uit. Als je hem net hebt uitgesmeerd blijft er een gelig laagje achter. Maar dat is al gauw verdwenen en laat hij en zie je hem daarna niet meer zitten.

DSC02570

Hier zie je goed verschil met de oogschaduwbasis eronder. De onderste oogschaduw swatch is met oogschaduwbasis de bovenste zonder. Je kan zien dat de onderste veel intenser is qua kleur dan de bovenste en krijgt gelijk een hele andere kleur. En wat natuurlijk een groot bijkomend voordeel is, is dat de oogschaduw ook veel langer blijft zitten door de oogschaduwbasis.

DSC02572

 

Sinds ik hem heb ontdekt kan ik niet meer zonder. Als ik oogschaduw gebruik, gebruik ik hem vast eronder. Omdat ik echt verschil kan zien als ik hem niet op heb, en het een heel fijn product in gebruik is. Ook is hij heel zuinig in gebruik, want je hoeft maar een heel klein beetje op je oogleden te smeren. Daardoor doe ik met een potje bijna een jaar!

Als ie op is, ga ik hem zeker weer opnieuw kopen, zeker ook omdat die veel goedkoper is dan bijvoorbeeld de welbekende Primer Potion van Urban Decay en ook nog veel gemakkelijker verkrijgbaar is. Ja, echt een aanrader!

De Essence I Love Eyeshadow Base is te koop bij het Kruidvat voor €2,49

Ben jij bekend met de oogschaduwbasis van Essence? 

Liefs,
Merel

2 comments on “Review Essence oogschaduwbasis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.