DSC07781

Sinds kort heeft Essence haar assortiment veranderd. Er zijn wat dingen weg uit het schap maar er is ook weer genoeg leuks bij gekomen. Vandaag laat ik je de XXXL Longlasting Lipgloss in The Velvet Matt zien. Daar was ik persoonlijk ook als enigste naar benieuwd naar van het hele essence schap.

DSC07784

De Longlasting Lipglosses zijn al een tijdje uit van Essence, en in Beautyblog land een grote hit. Vooral de nude tint is een grote hit. Ik heb zelf nog nooit een lipgloss van Essence geprobeerd. Deze zagen er wel oké uit vond ik. Ik heb de kleur 07 Silky Red (de bovenste kleur) en 17 Hot Brownie (de onderste kleur) meegenomen. De verpakking is transparant en langwerpig zoals de meeste lipglossen. De zwarte dop is groot waardoor je dit goed kan vasthouden wanneer je de lipgloss op doet.

DSC07785

De sponsapplicator is plat en flexibel. Wat in het begin wel even wennen is. Vooral de flexibliteit is dan waar je heel erg aan moet wennen. Wanneer je het eenmaal aanbrengt is het in het begin vooral even oefenen. Maar zoals ze zeggen, oefening baart kunst.

DSC07820

De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd. Ik had het op de een of andere manier niet verwacht dus dit verraste mij wel! Het is een zachte substantie. Wat zijde zacht aanvoelt wanneer je het aan brengt.

DSC07787

17 Hot Brownie

Is een warme bruin/paarsige kleur. Perfect voor de herfst maar kan ook degelijk dit voorjaar worden gedragen. Ik vind het een bijzondere kleur en vind ik zeker niet verkeerd staan!

DSC07818

07 Silky Red

Is een rode kleur met een beetje een oranje ondertoon. Ik vind hem wel leuk, maar zou hem niet zo snel op doen. Hij knalt best wel van je lippen af. Wie weet wat voor komende zomer.

DSC07782

De Velvet Matt XXXL Longlasting lipgloss van Essence zijn zacht, mooi gepigmenteerd en blijven mooi op mijn lippen zitten. Natuurlijk zijn ze nooit zo ‘Longlasting’ als ze zeggen. Bij mij blijven ze zonder eten of drinken ongeveer een uur of 2/3 goed zitten, daarna moet ik echt bij ‘glossen’ om het weer mooi op mijn lippen te laten zitten. Ik ben tevreden over de glossjes. Vooral Hot Brownie vind ik een erg mooie kleur en raad ik ook zeker aan om even te proberen bij het Kruidvat!

Je kan de Essence XXXL Longlasting Lipgloss kopen bij het Kruidvat en kost €2,25 per stuk.

Wat is jouw favoriete product van Essence? 

Liefs,
Merel  

1 comment on “Review Essence XXXL Longlasting Lipgloss The Velvet Matt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge